Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve smo bliže medalji

Marinić Kragić: ''Nećemo stati, bacamo se na glavu i ginemo za Hrvatsku''

Jerko Marinić Kragić prokomentirao je veliku pobjedu protiv Srbije preko koje smo došli u polufinale Svjetskog prvenstva.

Hrvatska i Srbija sastali su se još jednom na svjetskoj smotri, ovaj put na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Ulog je bio velik, polufinale i borba za medalje, a naše Barakude uspješno su apsolvirali Srbe 15:13 i tako došli nadomak još jednog velikog uspjeha.

Primarni cilj naših vaterpolista bio je osiguravanje plasmana na Olimpijske igre, što smo i uspjeli protiv Kine u osmini finala, ali igrači Ivice Tucka ne misle ovdje stati.

Jerko Marinić Kragić prokomentirao je veliko slavlje protiv rivala.

Hrvatska - Srbija Srbi tuguju: ''Hrvati su iskusniji, nezreli smo za velike stvari…'' divider

''Nošeni tom atmosferom i jako kvalitetnom igrom prikazanom na Europskom prvenstvu, vjerovali smo da možemo doći do polufinala. Svi smo najavili da ćemo izboriti Olimpijske igre, ali da nećemo tu stati. Teško je sada doći i reći da ćemo biti prvaci ili uzeti medalju, ali napravili smo jedan veliki korak. Pokazali smo da vrijedimo, da smo među četiri najbolje ekipe na svijetu'', pa je dodao:

''Vjerujem da možemo pokazati još bolju igru i do kraja osvojiti neku medalju. Igramo vjerojatno s Mađarskom koja je pojačana sa 7-8 igrača, neće biti lako. Pojedinačno su sigurno najbolja ekipa na svijetu. Čekamo tu utakmicu, bacamo se na glavu, ginemo za našu reprezentaciju'', lijepo je poručio Marinić Kragić.

Pomiješani navijači na tribinama - 1 FOTO Lijepe scene na tribinama u Dohi: Navijači Hrvatske i Srbije pomiješani u podršci svojim momčadima divider

Lazić je odradio lavovski dio posla

''Lazić je odigrao obrambeno odličnu utakmicu, žrtvovao se za ekipu, pohvalio bi njega. Lavovski se borio, dao je težak gol kada se lomila utakmica. Prava, ekipna i čvrsta pobjeda i evo, Hrvati su u polufinalu'', zaključio je.

Iako je Marinić Kragić nakon Srbije najavljivao susret s Mađarskom, došlo je do velikog preokreta Francuza te su na kraju srušili favorizirane Mađare i plasirali se u polufinale Svjetskog prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider