Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SLIKE S ČETVRTFINALA

FOTO Lijepe scene na tribinama u Dohi: Navijači Hrvatske i Srbije pomiješani u podršci svojim momčadima

Hrvatska je savladala Srbiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu, uz lijepe slike s tribina na bazenu u Dohi.

Galerija Pomiješani navijači na tribinama - 1 Pomiješani navijači na tribinama - 2 Pomiješani navijači na tribinama - 3 +2 Pomiješani navijači na tribinama - 4

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u lijepom je dekoru savladala Srbiju u utakmici četvrtfinala Svjetskog vaterpolo prvenstva u Dohi. 

Rezultat je bio 15:13 za Barakude, nakon vrlo izjednačene borbe, gdje su se naši reprezentativci odvojili tek u posljednjoj četvrtini, odnosno još od 5:7 za Srbiju pa do 14:12 za Hrvatsku nitko nije vodio s dva pogotka razlike.

Dok se u bazenu vodila bespoštedna bitka, na tribinama je sve izgledalo malo drukčije. Naime, obje reprezentacije imale su značajnu podršku, no navijači nisu bili podijeljeni svaki na svoju tribinu, nego su bili pomiješani.

Nije bilo nikakvih incidenata te je sve odrađeno u izuzetno korektnim uvjetima, a nećemo se čuditi ako su neki navijači nakon susreta zajedno završili na piću. Naravno, račun je na hrvatskim navijačima.

Kako je to izgledalo na tribinama, pogledajte u fotogaleriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider