Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NEVJEROJATNO!

Kakav gaf IHF-a: Pogledajte što su napravili od hrvatskog i srpskog grba na službenoj stranici

Srpski i hrvatski grb na zastavi doživjeli su najveće promjene.

Hrvatski rukometaši (Foto: Kolektiff Images)

Završena je grupna faza Svjetskog rukometnog prvenstva. Hrvatski rukometaši prenijeli su dva boda iz svoje skupine, a četiri boda u Malmö nose Egipćani koji su iznenadili Hrvatsku.

Organizacija Svjetskog prvenstva nije najbolja, najviše se bune danski rukometaši zbog testova na koronu, no nije bajna ni tehnička strana prvenstva.

Mathias Gidsel Frustrirana danska zvijezda bacila nagradu za igrača utakmice: "Ne želim to vući sa sobom" divider

Službena stranica Svjetskog prvenstva nije ažurna, tablice ne postoje, a dan nakon utakmice Hrvatske i Maroka naši rukometaši još uvijek do kraja nisu upisani u raspored drugog kruga natjecanja, no ipak je veći gaf što su napravili s grbovima reprezentacija.

Analiza Vedrana Zrnića Analiza Vedrana Zrnića: Cindrić je zalog za Dansku, ali svi moraju odigrati utakmicu života divider

Srpski i hrvatski grb na zastavi doživjeli su najveće promjene, kruna na hrvatskom grbu ima samo tri manja ''grba'', umjesto pet, isto tako nisu pogodili ni šahovnicu, a srpski grb totalno su promašili.

Promjene na zastavi doživjeli su i Iranci i Crnogorci, no to nije toliko loše kao ranije spomenuti grbovi Hrvatske i Srbije. 

Kako to izgleda, pogledajte na fotografiji ispod ili OVDJE.

IHF raspored IHF raspored (Foto: IHF/Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider