Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije zadovoljan

Frustrirana danska zvijezda bacila nagradu za igrača utakmice: "Ne želim to vući sa sobom"

Danska je pobijedila Tunis i potvrdila prolaz u drugi krug Svjetskog prvenstva kao prva momčad skupine.

Mathias Gidsel (Foto: Afp)

Danski rukometaši uvjerljivo su svladali Tunis (34:21) i u drugi krug Svjetskog prvenstva prenose četiri boda. Aktualni svjetski prvaci žele u četvrtfinale, a već sutra imaju prvi ispit protiv Hrvatske.

Mathias Gidsel zabio je osam golova iz 12 udaraca na vrata Tunisa i zaradio nagradu za igrača utakmice, ali sve je iznenadio reakcijom. Nagradu je ostavio na podu dvorane pa objasnio svoju odluku.

"Nisam to zaslužio ponijeti doma sa sobom, ne znam gdje je nagrada završila. Obično je dajem navijačima, ne želim to vući sa sobom. Nagrade se daju onima koji ih žele", rekao je danski rukometaš pa dodao:

Danska Pribojavali se najgoreg scenarija: Danska saznala važne vijesti pred utakmicu s Hrvatskom divider

"Ne zanima nas previše nagrada za igrača utakmice. Moraju odabrati jednog igrača, a ova današnja nagrada nije bila potpuna", piše TV2.

Uoči utakmice s Kaubojima danski su rukometaši saznali dobre vijesti. Bojali su se zaraze koronavirusom, ali svi igrači i treneri bili su negativni na testu i mogu igrati drugi krug Svjetskog prvenstva.

Da je netko od igrača bio pozitivan na koronavirus, morao bi u izolaciju na pet dana, a to znači da bi otpao za cijeli drugi krug prvenstva.

Može li Hrvatska pobijediti Dansku devet razlike?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider