Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenutak istine

Pribojavali se najgoreg scenarija: Danska saznala važne vijesti pred utakmicu s Hrvatskom

Svi rukometaši moraju se testirati na koronavirus prije početka drugog kruga Svjetskog prvenstva.

Danska (Foto: Afp)

Pobjedom protiv Maroka (36:24) hrvatski rukometaši prenijeli su dva boda u drugi krug Svjetskog prvenstva, gdje ih čeka snažna Danska. Utakmica se igra već sutra, a danskim redovima proširio se strah od koronavirusa.

Prije početka drugog kruga svi rukometaši moraju odraditi test na koronavirus, a tko bude pozitivan, mora u izolaciju na pet dana. U prijevodu, ne bi mogli igrati cijeli drugi krug, a za većinu rukometaša to bi bio kraj nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Analiza Vedrana Zrnića Analiza Vedrana Zrnića: Cindrić je zalog za Dansku, ali svi moraju odigrati utakmicu života divider

Nakon pobjede protiv Tunisa danski rukometaši požalili su se na organizaciju. Navodno su u hotelu u kojem su smješteni Danci organizirane razne zabave i kroz hotel su prošli brojni ljudi koji su imali kontakt s Dancima.

Aktualni svjetski prvaci nisu bili izolirani i sada se boje da bi ih mogla pokositi korona, koja se ponovno pojavila u većem broju.

"Ovo je ludo, pa ne mogu raditi fešte u hotelu, ma ne želim trošiti energiju na komentiranje toga", rekao je Hansen za danske medije.

Ipak, u kasnim satima stigla je dobra vijest za danske rukometaše, svi su bili negativni na testu za koronavirus i svi mogu igrati drugi krug Svjetskog prvenstva, a prvi na rasporedu su naši Kauboji, piše TV2.

Danska Šok za Dance: Boje se da će kući prije utakmice s Hrvatskom, u srijedu je trenutak istine divider

 

Može li Hrvatska pobijediti Dansku devet razlike?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider