Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
To je pravi kapetan

Domagoj Duvnjak gospodski prokomentirao šokantni poraz Francuske od Portugala

Ponajbolji svjetski rukometaš Olimpijske će igre, nažalost, gledati preko malih ekrana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domagoj Duvnjak neće predvoditi Hrvatsku na Olimpijskim igrama. Naša reprezentacija nije se uspjela plasirati, Kauboji su svoje odradili, ali šokantni poraz Francuske od Portugala smjestio ih je na treće mjesto na kvalifikacijskom turniru u Montpellieru, gdje su se dijelile dvije vize za Tokio.

Dan kasnije, po dolasku u Zagreb, Duvnjak je sumirao dojmove iz Montpelliera.

"Bile su šokantne kvalifikacije. Pratili su dečki i gledali, nadali smo se da će Francuska pobijediti, pogotovo kad su vodili 28:25, ali nažalost to se nije dogodilo. Mislim da je jednostavno sport takav", kazao je Duvnjak, a onda u maniri pravog kapetana i velikog čovjeka poručio:

"Čestitao bih Portugalu, koji je vjerojatno zasluženo prošao dalje. Mi smo odigrali dobar turnir, ne možemo sebi ništa zamjeriti i to je najbitnije. Nažalost, sreća ovog puta nije bila na našoj strani, ali nadam se da u budućnosti biti."

gol expired Francuzi baš i ne oplakuju Hrvatsku: Slave plasman u Tokio i najavljuju medalju divider

Sebi i suigračima Duvnjak ne zamjera ništa:

"Kad pogledate, mislim da smo imali najjači kvalifikacijski turnir. Mi smo s četiri boda ispali, ali odigrali smo stvarno dobar turnir, počevši od prve utakmice gdje smo do 45. minute kontrolirali rezultat. Dogodila nam se crna rupa pa smo izgubili s četiri razlike. Druga utakmica bila je pokazatelj kako možemo, pobijedili smo i Tunis."

Štoviše, optimistično naglašava:

gol expired Tragično preminuli portugalski vratar bio je najveća snaga reprezentacije: "Bez njega ovo ne bismo ostvarili" divider

"Za budućnost hrvatskog rukometa ne treba se brinuti. Više nismo mladi, ali odigrali smo stvarno na vrhunskom nivou. Već danas svi letimo za svoje klubove, u srijedu nas čekaju prve utakmice. Tako je kako je, naporno, ali ne možeš ništa napraviti"

Na koncu je zažalio što Kauboje u Montpellieru nisu mogli pratiti navijači:

"Bez navijača mi ne možemo, oni su naš osmi igrač. To se pokazalo i u Egiptu i na ovom turniru. To su takve situacije, ali nadam se da ćemo se zajedno radovati na Europskom prvenstvu."

Što mislite, je li Francuska namjerno izgubila od Portugala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider