Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRATITE NA GOL.HR-U

Kraj prijelaznog roka: Chelsea doveo 120 milijuna eura vrijedno pojačanje

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka očekuje se još nekoliko blockbuster poslova.

Transferi (Foto: GOL.hr)

Danas je posljednji dan zimskog prijelaznog roka u svim najjačim europskim ligama. U Portugalu je rok 2. veljače, a u Hrvatskoj čak 15. veljače.

Tijek događaja:

00:00 Završen je zimski prijelazni rok. Čeka se službena potvrda transfera Enza Fernandeza u Chelsea, ali i Hakima Ziyecha u PSG.

23:35 Enzo Fernandez potpisat će ugovor s Chelseajem do 2031.

23:20 Hakim Ziyech stiže na posudbu u PSG do kraja sezone. Parižani nemaju opciju za otkup ugovora. Klubovi su sve dogovorili, a nogometaš Chelseaja htio je samo u Pariz.

23:15 Keylor Navas novi je igrač Nottingham Foresta! Iz PSG-a stiže na posudbu do kraja sezone.

23:00 Prijelazni rok uskoro završava, ali bit će itekako napeto do samoga kraja. Chelsea i Benfica postigli su dogovor za Enza Fernandeza. Radi se o transferu vrijednom čak 120 milijuna eura, ali još je veliki posao pred njima. Argentinac mora odraditi liječnički pregled, a klubovi potpisati sve papire.

22:15 Marcel Sabitzer stigao je u trening-kamp Manchester Uniteda. Uskoro stiže službena potvrda, podsjetimo, Sabitzer stiže na posudbu iz Bayerna do kraja sezone, bez opcije za otkup ugovora.

22:10 Hector Bellerin napustio je Barcelonu i odlazi u Sporting. Katalonci su pak blizu dovođenja Juliana Arauja iz LA Galaxyja.

21:20 Notthingham Forest i PSG postigli su usmeni dogovor glede Keylora Navasa, ali još se uvijek mora riješiti sva papirologija. Nije ostalo puno vremena do kraja prijelaznog roka. Vratar iz Kostarike prihvatio je ponudu prije dva dana, ali je posao zapeo na relaciji između dvaju klubova.

21:00 Milan Škriniar neće napustiti Inter u zimskom prijelaznom roku, već naljeto, kada će se pridružiti momčadi PSG-a

20:00 Zatvoren je prijelazni rok u Italiji.

19:55 Sergej Levak, 16-godišnji talent Osijeka, odlazi na posudbu u Romu do kraja ove sezone.

19:50 Mislav Oršić dobiva konkurenciju u Southamtponu. Među Svece bi trebao stići Kamaldeen Sulemana za 25 milijuna eura iz Rennesa.

19:15 Pedro Porro potpisat će ugovor s Tottenhamom. Čeka se samo službena potvrda, otkrio je Fabrizio Romano.

18:10 Marcel Sabitzer odlazi iz Bayerna i potpisuje za Manchester United. Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz zračne luke. Dodajmo kako se radi o posudbi s opcijom otkupa.

18:00 Zatvoren je prijelazni rok u Njemačkoj!

17:50 Borna Sosa ostaje u Stuttgartu. Hrvatski nogometni reprezentativac sigurno neće prijeći u redove Bayer Leverkusena, koji je za njega ponudio 10 milijuna eura, ali ta je ponuda glatko odbijena. Nova ponuda nije stigla, tako da nema ništa od odlaska.

17:45 Chelsea ne odustaje od Enza Fernandeza. Bluesi inzistiraju na tome da se transfer dovrši danas, pritišću Benficu, ali portugalski klub ne da se tako lako slomiti. Spominje se cifra od 120 milijuna eura.

17:35 Jorginho je prošao liječnički pregled i potpisat će ugovor s Arsenalom do ljeta 2025. s opcijom produžetka na dodatnih godinu dana. Stigao je za odštetu od 10 milijuna funti plus 2 u bonusima.

17:10 Barcelona je pripremila bombu za kraj prijelaznog roka. Želi dovesti Bernarda Silvu, koji po informacijama Gerarda Romera, želi napustiti Manchester City i doći na Camp Nou.

17:00 Southampton je dogovorio dolazak još jednog pojačanja u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Nakon Mislava Oršića, dovode još jedno pojačanje u napadu, a to je Paul Onuachu za 18 milijuna eura plus tri u bonusima iz Genka.

16:25 Talijanski novinar Lorenzo Lepore plasirao je informaciju da Hajduk prati njemačkog braniča Lennarta Czyborru. Igra na poziciji lijevog beka, a trenutačno nosi dres Genoe. Igrao je za mlađe selekcije Njemačke, a u karijeri je igrao za Schalke, Heracles, Atalantu i Arminiju.

16:00 Na pragu dolaska u Marseille je Vitinha, 22-godišnji član portugalske Brage, koja će za svog napadača dobiti odštetu u visini od 32 milijuna eura. To je najveći ulazni transfer u povijesti francuskog kluba.

14:30 Ponajbolji igrač prošlosezonskog Šibenika Ivan Delić otišao je na posudbu u talijansku Cosenzu, trenutačno 20. momčad Serie B.

12:25 Joao Cancelo i službeno je završio na posudbi u Bayernu, s opcijom otkupa za 70 milijuna eura.

11:55 Atletico Madrid na posudbu je doveo Matta Dohertyja, desnog bočnog braniča Tottenhama

11:50 Potvrđen je Jorginhov dolazak u Arsenal.

11:30 Božidar Radošević raskinuo je ugovor s Varaždinom.

10:55 Čini se da je Arsenal odustao od Brightonova Caiceda te bi mogao dogovoriti dolazak najboljeg igrača posljednjeg Europskog prvenstva, Jorginha iz Chelseaja. Londonski klubovi trenutačno dogovaraju uvjete posudbe.

10:50 Radja Nainggolan pomoći će svojem bivšem suigraču Danieleu De Rossi, koji pokušava spasiti SPAL od ispadanja u treći rang talijanskog ligaškog nogometa.

10:21 Ponovno se šuškalo nešto o Borni Sosi i njegovu napuštanju Stuttgarta, no Bayeru iz Leverkusena, koji je bio zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, određena je odšteta previsoka.

9:30 Informacije govore da Arsenal još uvijek nije odustao od Moisea Caiceda iz Brightona. Posljednja je ponuda, u iznosu 70 milijuna funti, odbijena. 

8:45 Prema dostupnim informacijama, Tudorov Olympique Marseille trebao bi se danas pojačati Serdarom Azmounom, iranskim napadačem koji se u Bayeru iz Leverkusena nije snašao. Tri sezone prije toga igrao je sjajno u ruskom Zenitu.

8:15 Pretrpana svlačionica Chelseaja ipak bi se trebala malo osloboditi budući da je Hakim Ziyech pred dogovaranjem posudbe u PSG. Francuzima bi njegova kvaliteta svakako trebala pomoći u lovu na Ligu prvaka.

7:30 Jučer se cijeli dan pričalo o posljednjem velikom ovosezonskom poslu Chelseaja. Zapravo, najvećem. Enza Fernandeza love još od Svjetskog prvenstva, a informacije govore da bi ga u rekordnom transferu mogli dobiti. Spominje se cifra od 120 milijuna eura.

00:10 Pretposljednji dan prijelaznog roka obilježio je Isco, odnosno dolazak velike španjolske zvijezde u Union Berlin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider