Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se potvrda

Novi Lukaku prijetio Dinamu u Europi, a sad će dijeliti svlačionicu s Oršićem

Southampton dovodi novo pojačanje u vrhu napadu, Paula Onuachua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paul Onuachu, nigerijski napadač je na pragu potpisa za Southampton.

U posljednjima satima zimskog prijelaznog roka engleski premierligaš dogovara dolazak još jednog pojačanja u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Bacili su oko na snažnog napadača Genka kojeg mnogi nazivaju novim Lukakuom.

Sve je, navodno, dogovoreno s belgijskim klubom kojem će isplatiti odštetu u visini od 18 milijuna eura plus tri u bonusima. Nigerijski napadač još mora odraditi liječnički pregled, a nakon toga će staviti potpis na trogodišnji ugovor sa Southamptonom.

Nenad Bjelica i Zoran Zekić Rat struja donosi novog trenera Dinama: Mamićeva prva želja odbija poziv, evo tko je glavni favorit divider

Navijačima Dinama, ali i pratiteljima hrvatskog nogometa Onuachu je ostao u sjećanju kao udarna špica Genka u Europskoj ligi. U dva susreta protiv belgijskog prvoligaša Modri su ostali neporaženi, s visokih 3:0 slavili su na gostovanju, dok su na Maksimiru odigrali 1:1 s Genkom.

U dva susreta Onuachu nije uspio zatresti mrežu hrvatskog prvaka, koji je naposljetku osigurao plasman u knock-out fazu Europske lige kao druga momčad skupine iza West Hama.

Sada će dijeliti svlačionicu s bivšim dinamovcem i hrvatskim reprezentativcem Mislavom Oršićem koji se, također, ove zime pridružio redovima engleskog premierligaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider