Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atraktivna skupina

West Ham apsolutni favorit, Dinamo i Genk za drugo mjesto, Rapid vreba iz prikrajka

Prema prognozama, West Ham bi trebao osvojiti prvo mjesto u skupini, a Dinamo i Genk boriti se za drugo mjesto, dok će Rapid vrebati iz prikrajka. Na primjeru Šerifa vidjeli smo da su prognoze jako varljive, pa se ne treba zaletavati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo igrat će u skupini H Europske lige s belgijskim Genkom, engleskim West Hamom i bečkim Rapidom, odlučio je ždrijeb u Istanbulu.

Dinamo je dobio dosta atraktivnu skupinu, a je li i po mjeri hrvatskog prvaka, pokazat će teren. U ovom trenutku teško je bilo što prognozirati, vidjet ćemo hoće li se Dinamo resetirati i podići formu do prvih utakmica.

West Ham je apsolutni favorit skupine, ali i jedan od favorita cijelog natjecanja. Čekićari su odlično krenuli u sezonu, u prva dva kola Premierlige upisali su dvije pobjede. Momčad Davida Moyesa na Transfermarktu vrijedi 284 milijuna eura.

gol expired Dinamo saznao protivnike u Europskoj ligi: Nije loša skupina, u Londonu će biti najteže divider

Ovog ljeta nisu puno kupovali, ali nisu ni prodavali. Prošlu sezonu završili su kao šesti u trenutačno najjačoj ligi svijeta i praktički do samo kraja bili su u igri za plasman u Ligu prvaka. To sve govori. Declan Rice najveća je zvijezda londonskog kluba, na TM-u je procijenjen na čak 70 milijuna eura.

Genkova momčad je procijenjena na 133 milijuna eura, dakle na razini Dinamove. Nakon četiri kola elitne belgijske lige drži sedmo mjesto sa sedam bodova.

gol expired Ronaldo je otišao: Pokupio je svoje stvari i oprostio se od suigrača! Sada se čeka samo jedna stvar divider

Najveća zvijezda momčadi je nigerijski napadač Paul Onuachu, koji je procijenjen na 20 milijuna. Ovog ljeta doveli su Chelseajeva napadača na posudbi u Cercle Bruggeu Ikea Ugboa za 3,5 milijuna te ofenzivnog veznjaka Mikea Tresora iz Willema II za također 3,5 milijuna eura.

Bečki Rapid u ovom društvu ima najjeftiniju momčad, procijenjena je na Transfermarktu na 30 milijuna eura. Rapid ima ujednačenu momčad bez posebnih zvijezda. Trenutačno je treći na ljestvici Bundeslige sa sedam bodova u pet utakmica.

gol expired Real već priprema predstavljanje Mbappea: Zna se datum i lokacija, ali i broj koji će nositi divider

Prema prognozama, West Ham bi trebao osvojiti prvo mjesto u skupini, a Dinamo i Genk boriti se za drugo mjesto, dok će Rapid vrebati iz prikrajka. Na primjeru Šerifa vidjeli smo da su prognoze jako varljive, pa se ne treba zaletavati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider