Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo je

Ronaldo je otišao: Pokupio je svoje stvari i oprostio se od suigrača! Sada se čeka samo jedna stvar

Cristiano Ronaldo napustio je trening kamp Juventusa po posljednji put.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo sigurno odlazi iz Juventusa, prenose brojni talijanski mediji.

Portugalska zvijezda stigla je jutros oko 9 sati u kamp torinskog kluba da bi se oprostio od svojih suigrača po posljednji put. Već jučer ispraznio je ormarić i pokupio svoje stvari.

U 10:45 bio je zakazan trening prve momčadi na kojem su bili svi igrači, osim Ronalda, a samo nekoliko minuta nakon početka treninga, brojni novinari snimili su portugalsku zvijezdu kako napušta trening kamp i odlazi u nepoznatom smjeru.

Po svemu sudeći, samo se čeka službena ponuda Cityja u visini od 25 milijuna eura koliko torinski klub traži na ime odštete za porugalsku zvijezdu. Naravno, Ronaldo nestrpljivo iščekuje završetak velikog transfera i povratak u Premierligu, ali ovog puta u "plavi dio" Manchestera.

S "Građanima" bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor koji bi mu osigurao godišnju zaradu od 15 do 20 milijuna eura, što je dosta manje od ugovora koji je imao u "Staroj dami". No, čini se kako se portugalska zvijezda zasitila Torina i Serie A.

Za kraj, dodajmo da vjerojatno neće biti ništa od razmjene igrača Juventusa i Cityja.

gol expired Real već priprema predstavljanje Mbappea: Zna se datum i lokacija, ali i broj koji će nositi divider

Htjeli su Talijani dovesti brazilskog napadača Gabriela Jesusa, Englezi su zauzvrat ponudili Raheema Sterlina, a od silnih kombinacija "Stara" dama" se na kraju okrenula Moisesu Keanu kojeg bi voljeli ponovno vidjeti u svom dresu.

Navodno su već kontaktirali njegovog zastupnika Mina Raiolu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider