Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se službena potvrda

Real već priprema predstavljanje Mbappea: Zna se datum i lokacija, ali i broj koji će nositi

Uskoro bi se mogao završiti transfer Kyliana Mbappea iz PSG-a u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe je na korak od potpisa za Real Madrid, prenose španjolski mediji.

Kao što smo već jučer pisali, kraljevski klub poslao je ponudu u visini od 170 milijuna eura plus deset u bonusima za mladog napadača. PSG je prihvatio ovu ponudu i pregovori su mogli započeti.

Čelnici pariškog kluba još se uvijek nadaju da mogu povisiti ponudu za koji milijun, ali iz Madrida uvjeravaju da je to njihova konačna ponuda. Ne žele ići iznad limita, a u isto vrijeme sve se priprema za doček novog pojačanja, javlja Marca.

Navodno postoje dvije opcije kada i gdje bi kraljevski klub mogao predstaviti novo pojačanje svojim navijačima.

Prva opcija je kamp Valdebebas koji na otvorenom prostoru može privući veliki broj navijača, a da se pritom poštuju stroge epidemiološke mjere. Što se pak tiče datuma, čelnici madridskog kluba dvoje između dva, 9. ili 10. rujna, ali svakako bi to bilo kada se Mbappe vrati s reprezentativnog okupljanja.

gol expired Ronaldo na korak od Cityja: Ugovor je spreman, ali sve bi moglo propasti zbog jednog čovjeka divider

Druga opcija je da se predstavljanje Mbappea upriliči u subotu, 11. rujna prije prvenstvenog susreta s Celtom na Santiago Bernabeu. Naravno, broj navijača bio bi ograničen, tako da su Madriđani ipak nešto bliži prvoj opciji.

No, postoji i mogućnost da se uspije povećati kapacitet stadiona s 40 % na 70 % što bi mogao biti dobar argument za predstavljanje Mbappea na kultnom stadionu. 

Kako god bilo, čelnici Reala pripremaju sjajno predstavljanje koje ni u najsitnijem detalju neće zaostajati za predstavljanjem Cristiana Ronalda kada je stigao u Madrid iz redova Manchester Uniteda.

gol expired Potpuni debakl hrvatskog klupskog nogometa: Kad vidite tko sve igra jesen u Europi, sve je jasno divider

Osim toga, za Mbappea se priprema dres s legendarnim brojem 5 kojeg je nosio još jedan sjajni francuski nogometaš, Zinedine Zidane. Taj je broj trenutno zauzet, nosi ga Jesus Vallejo, ali vlada opće mišljenje da će bez problema taj broj prepustiti Mbappeu.

Ako se to ne dogodi, Real ima spremna još dva broja za francuskog napadača. Broj 19 koji je nosio Cristiano Ronaldo ili broj 23 koji je nosio David Beckham, prenosi španjolski AS.

U svakom slučaju, sve bi trebalo biti gotovo već ovaj vikend. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider