Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već tijekom petka

Španjolci tvrde: Real i PSG na pragu dogovora, Mbappe za 180 milijuna na Santiago Bernabeuu

Španjolski mediji tvrde da bi Mbappe u petak mogao postati Realov igrač…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je Kylian Mbappe na korak od prelaska u Real Madrid.

„Mbappe, skori potpis za Real Madrid“, apel je na web stranici Marce.

Madridski dnevnik ističe da bi Real i PSG već tijekom petka mogli zaključiti transfer francuskog napadača.

Zadnja Realova ponuda iznosi 170 milijuna eura plus deset milijuna u bonusima. Marca tvrdi da će Parižani to najvjerojatnije prihvatiti.

Objava transfera, piše Marca, mogla bi se dogoditi tijekom petka, a Mbappe bi se mogao pojaviti u Madridu prije nego što se priključi momčadi francuske reprezentacije za kvalifikacijsku utakmicu s Bosnom i Hercegovinom sljedeće srijede.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi izjavio je nakon ždrijeba za Ligu prvaka da pariškom klubu nije nimalo ugodno slušati kako Real želi kupiti Mbappea. Štoviše, kaže da je bijesan i da mu se ne sviđa na koji način Real misli doći do njihova igrača.

gol expired Policija pokrenula istragu protiv zvijezde Cityja, izbačen je iz momčadi i prijeti mu kraj karijere divider

Međutim, Al-Khelaifi nije negirao mogućnost Mbappeova transfera. Poznato je da napadač PSG-a ulazi u zadnju godinu ugovora i da ga ne želi produljiti. Ako PSG zadrži Mbappea, on će na zimu biti slobodan potpisati ugovor za klub koji želi, a sljedećeg ljeta bi bez odštete mogao napustiti Park prinčeva.

U Realu ističu da je sve što rade u skladu s pravilima i da ih ničim ne krše. Nakon što je doveo Lionela Messija, PSG ima problema s financijskim fair-playom pa u Madridu pretpostavljaju da se neće željeti kockati i da će podignuti rampu.

U isto vrijeme Mbappe normalno trenira s ostatkom momčadi, a ako u petak doista dođe do objave transfera, neće igrati ligašku utakmicu ovog vikenda.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider