Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odrekao se velike plaće

Ronaldo na korak od Cityja: Ugovor je spreman, ali sve bi moglo propasti zbog jednog čovjeka

Cristiano Ronaldo je sve bližu odlasku iz Juventusa u City, ali čelnici torinskog kluba inzistiraju na jednom igraču.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je na korak od povratka u Manchester, ali ovog puta u "plavi dio" Manchestera, javlja španjolski AS.

Portugalska zvijezda je, navodno, sve dogovorila s čelnicima Cityja, potpisat će dvogodišnji ugovor koji bi mu trebao garantirati od 15 do 20 milijuna eura godišnje neto. 

To znači da su pregovori u završnoj fazi, ali kao što smo već jučer pisali, čelnici engleskog premierligaša morat će ispuniti barem jedan uvjet kako transfer ne bi neslavno propao.

City mora uplatiti odštetu od 25 do 30 milijuna eura ili ponuditi u zamjenu brazilskog napadača Gabriela Jesusa kojeg su čelnici Juventusa odavno zacrtali kao zamjenu za portugalsku zvijezdu.

gol expired Dinamo saznao protivnike u Europskoj ligi: Nije loša skupina, u Londonu će biti najteže divider

Problem je u tome što Pep Guardiola ne želi prodati brazilskog napadača, već je u zamjenu za Ronalda ponudio Raheema Sterlinga. No, predstavnici torinskog kluba bili su poprilično jasni. 

Neće pristati na ponudu koja ne uključuje 25 milijuna eura ili Gabriela Jesusa. U suprotnom, sve propada. Naravno, Ronaldo nestrpljivo iščekuje završetak pregovora. 

Kaku kažu iz Torina, nikad nije bio bliže odlasku iz redova "Stare dame". Propustio je jučerašnji trening zbog lakšeg udarca, ali njegov agent Jorge Mendes svakako sve želi riješiti već danas. 

Hoće li to tako zaista biti, saznat ćemo uskoro. Mogao bi ovo biti jedan od najzanimljivih dana ljetnog prijelaznog roka...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider