Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dugotrajan oporavak

FOTO Vatreni podijelio dobre vijesti nakon teške ozljede koljena

Mislav Oršić se ovog ljeta pridružio Trabzonsporu.

Ivan Perišić i Mislav Oršić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Teške ozljede pokosile su hrvatski kadar u kratkom vremenskom periodu, izbornik Zlatko Dalić ostao je bez gotovo cijele lijeve strane napada što se u konačnici odrazilo i na rezultate u kvalifikacijama za Euro.

Vatreni su porazom od Turske i Walesa potpuno zakomplicirali plasman u Njemačku, zbog čega se s posebnim zanimanjem prati svaka nova informacija o oporavaku hrvatskih napadača.

Mislav Oršić je, poput Ivana Perišića, zaradio tešku ozljedu koljena, potrgao je prednje križne ligamente na pripremama Trabzonspora i sigurno će izbivati duže vrijeme.

Sergej Jakirović Jakirović otpisao ovoljetno pojačanje Dinama: Više ne trenira s prvom momčadi divider

Krajem srpnja odradio je operaciju u zagrebačkoj poliklinici i posvetio se iscrnom oporavku, a upravo se oglasio na Instagramu podijelivši sa svojim obožavateljima lijepu vijest.

Odradio je prvo trčanje, a to je važan korak u oporavku od ozljede prednjih križnih ligamenata. Naravno, za to se mora poklopiti više uvjeta, mora proći određeni vremenski period, no i igrač mora odraditi određene pretrage koje pokazuju da je njegovo koljeno spremno za takav napor.

Još je puno posla pred njim, ali veseli vidjeti napredak.

Mislav Oršić Mislav Oršić (Foto: Mislav Oršić/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider