Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Držimo fige

Sjajne vijesti: Oršić se oporavlja brže od očekivanog, evo kada bi se mogao vratiti u pogon

Mislav Oršić trenutno se oporavlja od ozljede prednjih križnih ligamenata, a Turci javljaju da rehabilitacija ide čak i brže od očekivanog.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislav Oršić došao je u Trabzonspor kao veliko pojačanje, Bjelica je inzistirao na dolasku hrvatskog reprezentativca, ali već u pripremama Oršić je doživio težak udarac.

Pola godine neigranja ostavilo je traga na krilnom napadaču, Southampton ga je neobjašnjivo držao po strani, a činilo se da će ga Bjelica vratiti na pravi put.

BBB na Maksimiru Dinamovi navijači neće smjeti putovati u Atenu na sraz s AEK-om? Uskoro odluka divider

Činilo se, sve dok nije vrisnuo nakon duela s Hakanom Yesilom na pripremama u Sloveniji. Crne prognoze su se obistinile, Oršiću su otišli prednji križni ligamenti i operiran je prije nekoliko dana u zagrebačkoj poliklinici Kvaternik.

Prema prvotnim prognozama, Oršića se otpisalo narednih devet mjeseci, neki su govorili da će propustiti cijelu sezonu, ali danas stižu dobre vijesti.

Dinamo - Astana Zašto baš naši klubovi često igraju s Kazahstancima? Ne, nije puka sreća, već UEFA ima svoje prste u ždrijebu divider

Turci javljaju da bi se Oršić mogao vratiti u pogon već u siječnju i polagano se vratiti u natjecateljski ritam. Liječnici Trabzonspora zadovoljni su napretkom našeg reprezentativca i vjeruju da će oporavak trajati kraće od očekivanog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider