Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spustio ga među juniore

Jakirović otpisao ovoljetno pojačanje Dinama: Više ne trenira s prvom momčadi

Ukrajinac je stigao ovog ljeta kao pojačanje na lijevom beku.

Sergej Jakirović (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Iz Maksimira stiže informacija kako trener Sergej Jakirović više ne računa na igrača koji je ljetos stigao u Dinamo.

Radi se o ukrajinskom nogometašu Bogdanu Mihajličenku koji po povratku s reprezentativne pauze više ne trenira s prvom momčadi, već s juniorima. To znači da neće biti u kadru za ligaško gostovanje kod Gorice, a sasvim je izgledno kako će na zimu okončati obostranu suradnju, piše Germanijak.

Rudeš - Slaven Belupo FOTO Na utakmici HNL-a osvanula poruka za uhićene navijače koji su pjevali ustašku koračnicu divider

Od samog početka stvari nisu išle glatko, prvo je Ukrajinac pao na liječničkom pregledu zbog problema s koljenom, no Modri su uspjeli pronaći odgovarajuću formulu da završe transfer.

Dinamo ga plaća po nastupima, a u ovom kratkom periodu skupio je 15 utakmica u kojima pak nije pokazao da se na njega može ozbiljno računati. Također, čini se da ukrajinski nogometaš nije baš po volji Dinamovu treneru.

Ante Budimir Španjolci bocnuli Zlatka Dalića: "On je istinski centarfor, a nema ga na popisu" divider

Prije mjesec dana ukrajinski je nogometaš burno reagirao na njegovu odluku da ga zamijeni nakon samo pola sata igre protiv Osijeka (2:3) na Opus Areni. Po izlasku iz igre Mihajličenko nije htio pružiti ruku Jakirovićevu pomoćniku, no čini se da je sve nepovratno puklo nakon šokantnog poraza kod Ballkanija u Prištini.

Ukrajinac je, kao i dobar dio momčadi, odigrao jako lošu utakmicu, no svojim nonšalantnim ponašanjem nakon susreta razljutio je Jakirovića koji ga je odlučio otpisati.

26-godišnji Ukrajinac prema Transfermarktu vrijedi 4 milijuna eura, ugovor mu vrijedi do ljeta iduće godine, a za izabranu seniorsku vrstu Ukrajine ima sedam nastupa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider