Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
7 eura po sekundi

VIDEO Nije igrao godinu dana, a zaradio je 200 milijuna eura: Evo kako su ga dočekali saudijski navijači

Nakon više od godinu dana izbivanja s nogometnih terena radi ozljede križnog ligamenta i meniskusa, ponovno je zaigrao Neymar.

Neymar (Foto: Profimedia)

Nakon više od godinu dana izbivanja zbog teške ozljede, brazilska zvijezda Neymar se u ponedjeljak navečer vratio nogometu, ušavši u 77. minuti utakmice azijske Lige prvaka koju je njegov saudijski klub Al-Hilal dobio kod Al-Aina iz UAE s 5-4.

"Proširite vijest: legenda Neymar se vratio", tweetao je saudijski klub najavljujući njegov ulazak u igru ​​u izvješću utakmice uživo na svom X računu.Neymar baš i nije imao vremena za isticanje, iako je imao veliku priliku u 87. minuti.

Neymar je u protekloj godini od kluba zaradio 200 milijuna eura, a da nije odigrao ni minute. Video Neymarovog povratka nakon više od godinu dana pogledajte OVDJE.

Brazilska zvijezda (32) ozlijedio je križni ligament i meniskus 17. listopada 2023. s Brazilom u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2026. protiv Urugvaja.

Prije ozljede, Neymar je odigrao samo pet utakmica za saudijski klub u koji je došao u kolovozu 2023. iz Paris SG-a za oko 100 milijuna eura po sezoni, prema medijskim izvješćima.

Neymar kaže da je postavio nekoliko ciljeva do Svjetskog prvenstva 2026. u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Državama, a sljedeće utakmice brazilske selekcije u kvalifikacijama na rasporedu su u studenom.

Njegov izostanak nije utjecao na rezultate njegovog novog kluba, koji je prošle sezone 19. put osvojio prvenstvo Saudijske Arabije. Brazilci su se oporaviili s dvije uzastopne pobjede protiv Čilea (1-2) i Perua (4-0), sada su četvrti.

Adolf Hutter Adolf Hütter Srbima nakon remija na Maksimiru: "Zvezda ima više kvalitete od Dinama" divider

Filip Zubčić za Dnevnik Nove TV o skijaškoj sezoni VIDEO Filip Zubčić najavio novu skijašku sezonu: "Ako mogu Sinkovići gurat, mogu i ja" divider

Marko Šepat VIDEO Zavirite u tvornicu nogometnih šampiona: Drže do tradicije, jako su uspješni i obožavaju Vatrenog divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd