Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Imaju zanimljive igrače"

Adolf Hütter Srbima nakon remija na Maksimiru: "Zvezda ima više kvalitete od Dinama"

Trener Monaca Adolf Hutter obratio se medijima uoči domaćeg okršaja s Crvenom Zvezdom u trećem kolu Lige prvaka.

Adolf Hutter (Foto: Profimedia)

Nogometaši Crvene zvezde će u trećem kolu ovogodišnje Lige prvaka ugostiti Monaco, gdje će pokušati osvojiti svoje prve bodove nakon dva uvodna poraza. Uoči te utakmice, trener Monaca, Adolf Hütter, dao je svoju izjavu.

Ovaj njemački stručnjak nedavno je predvodio Monaco protiv Dinama, a u susretu na Maksimiru stigli su do remija pogreškom Nevistića i kaznim jedanaestercem u posljednjim minutama susreta.

"Smatram da Zvezda ima više kvalitete..."

Hütter naglašava kako je teško povući paralelu između Dinama i Crvene zvezde.

"Teško je uspoređivati ovu momčad s, recimo, zagrebačkim Dinamom. Smatram da imaju više kvalitete. Imaju zanimljive igrače poput Silasa, koji je nekoliko sezona nastupao za Stuttgart, ili mladog Maksimovića, igrača iz njihove škole, koji već sada igra na visokoj razini. Odigrali su odlično prvo poluvrijeme protiv Intera, a također i protiv Benfice."

"Pobijedili smo Barcelonu, pa možemo i njih..."

Monaco još nije poražen ove sezone, a Hütter vjeruje da bi pobjeda protiv Crvene zvezde mogla biti ključna.

"Poslije ove utakmice imamo još pet kola, što znači da je sve otvoreno. No, sutrašnji susret mogao bi biti presudan – s pobjedom bismo imali sedam bodova, a dodatna tri mogla bi biti dovoljna za prolazak u sljedeću fazu.

Pobjeda bi nam dala vjetar u leđa, a uvjeren sam da bismo upisali još barem jednu pobjedu u preostalih pet utakmica, iako su suparnici jaki. Ova momčad voli izazove. Pobijedili smo Barcelonu, pa možemo i Benficu, Aston Villu, Arsenal i Inter. U nogometu je sve moguće."

Marko Šepat VIDEO Zavirite u tvornicu nogometnih šampiona: Drže do tradicije, jako su uspješni i obožavaju Vatrenog divider

Utakmicu po utakmicu (21.10.2024.) Pas koji Layec ne grize Utakmicu po utakmicu (21.10.2024): Pas koji Layec ne grize divider

Filip Zubčić za Dnevnik Nove TV o skijaškoj sezoni VIDEO Filip Zubčić najavio novu skijašku sezonu: "Ako mogu Sinkovići gurat, mogu i ja" divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd