Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije red

VIDEO Katalonci bijesni: Skupo plaćeno pojačanje poslije povijesnog debakla se ovako ponaša!

Barcelona je prvi put u dva desetljeća ispala prije nokaut-faze Lige prvaka, a njihovim navijačima nije sjelo ponašanje jedne od zvijezda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Barcelone sinoć su u zadnjoj utakmici skupine Lige prvaka poraženi od Bayerna s 3:0 i posljedično će europsku sezonu nastaviti u Europskoj ligi. Već dva desetljeća nisu ovako rano ispali iz Lige prvaka i njihovi mediji jutros "broje mrtve".

Jasno im je kako će za Xavijev projekt trebati vremena i kako će ovim mladim zvijezdama trebati iskustva kako bi sazreli za najveće dosege, no smeta im pristup pojedinih igrača Blaugrane.

gol expired Uzme li Dinamo bod u Londonu, ide u ždrijeb s respektabilnim imenima: Najzvučnije je Barcelona divider

Primjerice, skupo plaćenog pojačanja iz Seville Clementa Lengleta, kojeg su svojedobno platili čak 35 milijuna eura, međutim on se nije pokazao kao kvaliteta za Barcelonu, a ni karakter…

Njegovo ponašanje pogledajte OVDJE.

Poslije sinoćnjeg debakla od Barcelone uhvaćen je kako se bezbrižno smješka i srdačno pozdravlja s Robertom Lewandowskim, kao da i jedni i drugi slave plasman u osminu finala.

No, smatraju da nije sve tako crno jer je mladi talentirani Gavi snimljen u potpuno drugačijem raspoloženju, koji je travnjak napustio podjednako bijesan i tužan i dodaju kako na stavu takvih igrača treba graditi budućnost Barcelone.

gol expired Znate li tko je bio na terenu kad je Barca zadnji put ispala iz Lige prvaka? Zbog jednog igrača letjele su svinjske glave divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider