Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POJAVILA SE SNIMKA

VIDEO Bivši napadač Osijeka uzeo megafon i poveo vrijeđanje Srba i Makedonaca!?

Nakon osvojenog boda u susretu protiv Hrvatske Mirlind Daku dao si je malo oduška pred navijačima.

Mirlind Daku (Foto: Profimedia)

Nakon žestokih apela iz Srbije prema UEFA-i zbog zajedničkog navijanja albanskih i hrvatskih navijača, u potrazi za žestokom kaznom, naši bi susjedi sad mogli krenuti i prema jednom albanskom napadaču.

Radi se o Mirlindu Dakuu, koji je nakon utakmice, u euforiji zbog osvojenog boda, došao do navijača i uzeo megafon te ih potaknuo na klicanje protiv dva naroda.

Vrijeđanje Srba i Makedonaca?

kako tvrdi portal Mondo, Daku je pokrenuo klicanje "Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima", nakon čega je odložio megafon i krenuo prema centru terena.

Bivši napadač Osijeka mogao bi se zbog ovog poteza naći pred disciplinskom komisijom, ako se potvrdi da je to što je klicao uistinu ono što navode srpski mediji. A čak iz nekih vlastitih primjera znamo kako krovne nogometne organizacije u takvim slučajevima znaju biti nemilosrdne.

On je inače ušao u igru pred kraj susreta i bio je bitan faktor u albanskom povratku i osvajanju boda.

Matjaž Kek i Dragan Stojković Kek uoči dvoboja hrvatskih susjeda: ''Neću si dopustiti komentirati srpske probleme'' divider

Luka Modrić Evo zašto je za Hrvatsku baš svaka utakmica do kraja grupne fazne jako važna: Počevši od Slovenija - Srbija... divider

Luka Modrić Procurila pozadina ove fotografije Modrića: Morao je reagirati i Ivan Perišić divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider