Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoko su reagirali

Srpski Savez grmi: "Ako UEFA ne kazni Hrvate i Albance, ne želimo igrati na Euru"

Srpski nogometni Savez traži žestoke kazne za Hrvatsku i Albaniju.

Hrvatska - Albanija (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Veliku je buru u susjedstvu izazvalo ponašanje dijela navijača na utakmici Hrvatske i Albanije (2:2) na Europskom prvenstvu u Hamburgu.

Tijekom susreta moglo se čuti sramotno skandiranje za Srbe, zbog čega će krovna europska nogometna organizacija (UEFA) sasvim sigurno pokrenuti disciplinski postupak.

Srpski mediji već su izvijestili kako će UEFA izreći žestoku kaznu albanskom i hrvatskom savezu, a sada se oglasio i Jovan Šurbatović iz srpskog nogometnog Saveza, koji je bio poprilično oštar:

"Po cijenu da ne nastavimo natjecanje na Euru, ako UEFA drastično ne kazni izgrednike, mi ne želimo sudjelovati u ovome", kazao je Šurbatović iz srpskog Saveza.

Naveo je primjer oduzimanja akreditacije kosovskom novinaru:

"Mi u Srbiji smo gospoda, neka navijači bodre svoje igrače, neka se ne obaziru na protivnike. Drakonska kazna, kao što je kvazinovinaru oduzeta akreditacija, tako želimo da budu kažnjeni i navijači koji su izvikivali skandalozne povike. Tražimo najoštriju kaznu", poručio je za RTS.

Hrvatska - Albanija Srbi tvrde da Hrvatsku čeka žestoka kazna: "Upalio se crveni alarm u UEFA-i, šokirani su scenama u Hamburgu" divider

Arber Hoxha Dinamov ofenzivac reagirao nakon što je slomio Hrvatsku: Puno je rekao i bez riječi! divider

Kieran Tierney Arsenalova zvijezda završila nastup na Euru? U suzama napustio travnjak, iznijeli ga na nosilima divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider