Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema sreće

Arsenalova zvijezda završila nastup na Euru? U suzama napustio travnjak, iznijeli ga na nosilima

Kieran Tierney pretrpio je novu ozljedu na utakmici Škotske i Švicarske.

Kieran Tierney (Foto: Afp)

Škotska je protiv Švicarske osvojila bod i tako ostala u igri za drugi krug Europskog prvenstva, no sve je potresla teška ozljeda Kierana Tierneyja kojeg su iznijeli na nosilima.

Nakon sat vremena igre Arsenalov nogometaš, koji je ovu sezonu odradio na posudbi u Real Sociedadu, se uhvatio za koljenu, grčio se od boli na travnjaku i dozivao pomoć. Izbezumljeno je signalizirao prema svojoj klupi da mu što prije pošalju pomoć.

Liječnici su brzo reagirali, utrčali su na travnjak kako bi pružili pomoć svom nogometašu, no vrlo brzo je postalo jasno da situacija nije dobra. Morali su ga iznijeti na nosilima, a umjesto njega u igru je ušao McKenna. Tierney je navukao dres preko lica, želio je sakriti suze, no i njemu je bilo jasno da mu je ovo vrlo vjerojatno bio posljednji nastup na velikom turniru u Njemačkoj.

Nažalost, Tierney je tijekom karijere imao puno problema s ozljedama, a čini se da se noćna mora nastavlja. Ovo mu je već četvrta ozljeda u posljednjih godinu dana.

Dodajmo kako je škotski izbornik Steve Clarke.

Da, definitivno je otpao. Izgleda jako loše. Kieran neće igrati sljedeću utakmicu."

Gennaro Gattuso VIDEO Gattuso je krenuo žestoko: Pogledajte kako urla na igrače Hajduka divider

Arber Hoxha Dinamov ofenzivac reagirao nakon što je slomio Hrvatsku: Puno je rekao i bez riječi! divider

Hrvatska - Albanija Srbi tvrde da Hrvatsku čeka žestoka kazna: "Upalio se crveni alarm u UEFA-i, šokirani su scenama u Hamburgu" divider

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider