Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
radile veze

Procurila pozadina ove fotografije Modrića: Morao je reagirati i Ivan Perišić

Kristjan Asllani uspio je dobiti dres Luke Modrića preko svog prijatelja Ivana Perišića.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Hrvatske odigrala je s Albanijom 2:2, a dok su Vatreni oplakivali izgubljene bodove poslije utakmice, Albanci su uživali u velikom trenutku. No njihov reprezentativac Kristjan Asllani otkrio je kako se mnogima po mislima motalo još nešto.

Dres Luke Modrića.

Budimir, Kramarić i Livaković Bizarna situacija za Vatrene: Mogli bi dva dana ostati u Njemačkoj, a da ne znaju jesu li prošli dalje? divider

Kapetan Vatrenih živuća je legenda Real Madrida i hrvatske reprezentacije, a njegov status u nogometnom svijetu itekako je jasan po završetku svake naše utakmice. Većina suparničkih igrača poslije susreta trči upravo njemu ususret kako bi dobila njegov dres za uspomenu.

Za koju godinu kad se Luka konačno umirovi, taj će komad pamuka i sintetike biti vrijedna memorabilija za brojne svjetske nogometaše koji su imali tu čast i zadovoljstvo njemu stati na megdan.

Hrvatska u obrani protiv Albanije Zabrinjavajući podatak: Ovakav se početak prvenstva Hrvatskoj nije dogodio nikad u povijesti divider

Gužva oko Luke i poslije utakmice u srijedu bila je velika, a jedan je albanski reprezentativac morao povući vezu kako bi dobio dres vatrene legende. Trenutak kad je prvi put zatražio Luku dres bio je odmah poslije utakmice, a taj je detalj postao viralan.

Asllani na travnjaku nije dobio dres, ali zato je zamolio Ivana Perišića da mu ispuni želju. Perišić je posredništvo odradio kako treba jer je 22-godišnjak na koncu dobio dres.

Luka Modrić neutješan nakon utakmice Šok i tuga u Leipzigu! Hrvatska ostala bez pobjede golom Talijana u 98. minuti! divider

"Dobio sam Modrićev dres, mnogi moji suigrači su ga htjeli, ali sam zamolio Perišića da mi pomogne i na koncu sam ga dobio ja", rekao je poslije utakmice.

"Tu sam legendu godinama gledao na TV-u, a sad sam zaigrao protiv njega, dugo ću ovo pamtiti."

Hrvatska - Albanija Srpski Savez grmi: "Ako UEFA ne kazni Hrvate i Albance, ne želimo igrati na Euru" divider

Hrvatska - Albanija Srbi tvrde da Hrvatsku čeka žestoka kazna: "Upalio se crveni alarm u UEFA-i, šokirani su scenama u Hamburgu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider