Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kraj prijelaznog roka

Zaključen ljetni prijelazni rok: Pogledajte što se sve događalo zadnjeg dana Mercata

Pratite najzanimljivije vijesti posljednjeg dana prijelaznog roka.

Galerija Barcelona Aubameyang i suigrači iz Barcelona Pepe i Alonso Hector Bellerin

Prvog dana rujna završava se prijelazni rok u najjačim europskim ligama. Inače se završavao posljednjeg dana kolovoza, ali ove sezone je dogovoreno 24-satno produljenje.

U Serie A i Bundesligi transferi se moraju završiti do 17 sati, u La Ligi do 23 sata, dok su u Premier ligi i Ligue 1 poslovi moraju zgotoviti do ponoći.

Posljednji dan prijelaznog roka:

00:20 Zaključen je ljetni prijelazni rok u pet najjačkih europskih liga.

00:05 Hector Bellerin je službeno potvrđen kao novi član Barcelone!

00:03 Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car je službeno potvrđen kao novi igrač Southamptona. Talijanski novinar Fabrizio Romano je potvrdio kako se radi o transferu, a ne o posudbi.

23:42 Pred sam kraj prijelaznog roka Memphis Depay se oglasio na svom Twitteru s porukom da ostaje u Barceloni.

22:59 Brazilski nogometaš Arthur Melo stigao na posudbu u Liverpool iz redova Juventusa. Redsi su isplatili 4,5 milijuna eura naknade za posudbu, a mogu ga otkupiti za iznos od 37,5 milijuna eura.

22:33 Lokomotiva je prodala Nikolu Soldu u Köln! Njemački je bundesligaš, navodno, dobio hrvatskog stopera za odštetu od samo 500 tisuća eura. Sin legendarnog Vatrenog, Zvonimira Solde, još mora odraditi liječnički pregled, a nakon toga će uslijediti i potpis ugovora. 

21:55 Chelsea je odlučio prodati Billyja Gilmoura, 21-godišnjeg škotskog reprezentativca, koji nije uspio dobiti pravu priliku u klubu čija je bio velika nada. Njegova nova stanica je Brighton and Hove Albion.

21:15 Barcelona sprema senzaciju za posljednje sate ljetnog prijelaznog roka. Dogovara se izlazni transfer Memphisa Depaya koji bi trebao osloboditi mjesto za još jednog veliko pojačanje. Navodno bi, za sada, nepoznati igrač trebao imati godišnju plaću u visini od 5,9 milijuna eura neto.

20:51 Fantastičan posao napravio je Paris Saint Germain. Za samo 18 milijuna eura, plus eventualno dodatna tri milijuna, doveli su najboljeg igrača Valencije i španjolskog reprezentativca, Carlosa Solera.

20:26 Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car je novi igrač Southamptona! Ne radi se o posudbi, već o transferu iz Olympique Marseilla, tvrdi Fabrizio Romano.

20:24 Iskusni branič Lazija Francesto Acerbi potpisao je za Inter. 

19:48 Chelsea je doveo još jedno pojačanje posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka. Osim Aubameyanga, na posudbu je stigao Dennis Zakaria iz Juventusa. 

19:42 Hrvatski branič Nikola Katić emotivnom se porukom oprostio od Rangersa, čiji je dres nosio četiri godine: "Plakao sam kao dijete", priznao je na odlasku iz kluba. Potpisao je aktualnog prvaka Švicarske, Zurich.

19:35 Nekadašnji reprezentativac Brazila te bivši član Chelseaja i Arsenala, Willian, vratio se iz Brazila na Otok. Grad nije promijenio, budući da je njegov novi klub također iz Londona, a to je Fulham.

19:30 Benfica je na posudbu iz Paris Saint Germaina dovela njemačkog internacionalca Juliana Draxlera.

18:52 Mladi napadač Chelseaja Bryan Fiabema odlazi na posudbu u engleskog niželigaša Forest Green, a navodno su za njega bili zainterisirani Barnsley i Hajduk. 18-godišnji napadač iz Norveške ranije je odbio ponudu iz Rosenborga.

18:50 Varaždin misli ozbiljno. Povratnik u elitni razred hrvatskog nogometa doveo je dva pojačanja u veznom redu, Davida Puclina i Marina Pilja, a obranu je pojačao iskusni Matija Katanec.

18:30 Martin Dubravka potpisao je ugovor s Manchester Unitedom. Dolazi na posudbu iz Newcastlea Uniteda s opcijom otkupa.

17:15 Rijeka šalje mladog napadača Matiju Frigana na posudbu u Speziju, koja će imati pravo otkupa. On je prošlu polusezonu odradio na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu, a ove je sezone upisao dva nastupa i jedan gol u dresu riječke momčadi.

16:25 Hector Bellerin sve je dogovorio s Barcelonom. Potpisat će ugovor na godinu dana, ali s punom manjom plaćom nego u Arsenalu.

16:20 Sergino Dest stiže na jednogodišnju posudbu u AC Milan, koji ga može otkupiti za 20 milijuna eura od Barcelone.

15:50 Marko Pjaca i službeno je postao članom Empolija, što mu je već šesta posudba iz Juventusa.

15:20 Sky Sports tvrdi kako su se Chelsea i Barcelona napokon dogovorili te kako će doći do ramzjene u kojoj će Pierre Emerick Aubameyang postao igrač Chelseaja, dok će u suprotnom smjeru Marcos Alonso. Uskoro bi trebala doći službeno potvrda.

15:00 Navijači Marseillea otkrili su kako je za danas najavljen privatni let iz Marseillea za Southampton, a u njemu bi se trebao naći Duje Ćaleta-Car.

To znači da bi hrvatski stoper napokon trebao stići na Otok, gdje ga se posljednje dvije godine povezuje s više klubova. 

14:40 Kako piše Sky Italia, hrvatski nogometaš Josip Brekalo je imao ponudu Sampdorije, ali odbio je odlazak u talijanski klub.

14:06 Barcelona traga za desnim bekom po odlasku Sergina Desta u Milan, a talijanski insajderi za tržište transfera tvrde kako će ga zamijeniti Hector Bellerin.

13:30 Branič Benfice Jan Vertonghen stigao je u Bruxelles na potpis ugovora s Anderlechtom.

12:25 Adam Ounas seli iz Napolija u Lille za 3.000.000 eura odmah i još milijun eura kroz bonuse te 40 posto od sljedeće prodaje.

12:20 SLUŽBENO! Joško Gvardiol je potpisao novi ugovor s RB Leipzigom do 2027. godine. Potez je to njemačkog kluba nakon što je Chelsea ponudio čak 90 milijuna eura za hrvatskog nogometaša. Novim ugovorom Gvardiol sigurno ne ide u London.

12:12 Newcastle je zakucao na vrata Tottenhama i raspituje se za Lucasa Mouru. Želio bi ga dovesti na posudbu do kraja sezone.

11:55 Gorica je potvrdila dolazak austrijskog veznjaka Dominika Prokopa iz njemačkog trećeligaša Wehen Wiesbadena.

11:46 Pojačanje Manchester Uniteda od 100 milijuna eura, Brazilac Anthony, predstavio se navijačima u novom dresu.

11:20 Kako doznaju francuski mediji, Duje Ćaleta - Car je otišao prema Londonu gdje ima razgovore s nekoliko engleskih klubova. Danas bi morao biti završen transfer. OPŠRINIJE

10:37 Bivši veznjak Osijeka Marin Pilj napustio je ljubljansku Olimpiju i sad je slobodan igrač.

10:15 Juventusov veznjak Arthur Melo je na liječničkom pregledu i bude li sve okej, ide na posudbu u Liverpool.

10:00 Hajduk razmišlja o prodaji Janija Atanasova, reprezentativca Sjeverne Makedonije. Dolaskom Anthonyja Kalika čini se da je ostao i bez ono malo minuta koje je dosad dobivao. 

9:52 Valencija razmišlja o ponovnom angažmanu Juana Mate, iskusni Španjolac prije 11 godina nosio je dres Šišmiša, a sad bi se mogao vratiti na stadion nakojem je napravio ime.

9:16 Barcelona se konačno uspjela riješiti Martina Braithwaitea, ali nije otišao daleko. OPŠIRNIJE

Hajduk odbio ponudu za Biuka

8:30 Stipe Biuk je navodno pristao na odlazak iz Hajduka u Sampdoriju. No na Poljudu nisu prihvatili ponudu koja, prema pisanju talijanskih medija, izgleda ovako: milijun eura za posudbu i još do 5 milijuna eura za trnasfer slejdećeg ljeta, ali uz uvjet da klub ostane u Serie A.

8:10 Chelsea je na pragu dovođenja novog braniča koji može igrati i kao defanzivni vezni. Iz Ajaxa bi trebao stići Meksikanac Edson Alvarez za 50 milijuna eura iz Ajaxa, javljaju nizozemski mediji.

Tržnica u Barceloni

7:45 Čini se kako je najluđa situacija u Barceloni. Jordi Alba bi mogao završiti u Interu nakon što je Barcelona pristala na posudbu. Alba mora dati zeleno svjetlo, a Barca bi prema dogovoru i dalje plaćala 60 posto njegove plaće na posudbi.

7:35 Joško Gvardiol ostaje u Leipzigu, javlja Bild. 90 milijuna eura vrijedan transfer u Chelsea je propao, barem za ovaj prijelazni rok.

7:30 Sergino Dest odlazi iz Barcelone u Milan, javljaju katalonski mediji. Milan ima opciju otkupa sljedeće sezone za 20 milijuna eura.

7:15 U Barcelonu bi trebao stići Marcos Alonso iz Chelseaja, a u drugom smjeru ide Aubameyang. Danas će biti jasnije radi li se o klasičnoj razmjeni ili će Barca dobiti još desrtak milijuna eura koliko traže. Obje strane su uvjerene u dogovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider