Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi u Italiju

Talentirani napadač napušta Rijeku? Prošle sezone pjevao Hajdukovu pjesmu pa ušutkavao Torcidu

Rijeka šalje mladog napadača na posudbu u elitni razred talijanskog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talentirani nogometaš Rijeke Matija Frigan odlazi na posudbu u Speziju.

Nakon što je proljetni dio prošle sezone odradio na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu, i to jako dobro, postigavši tri pogotka u 13 nastupa, dobio je priliku u prvoj momčadi Rijeke.

Prošao je cijele pripreme i zaigrao na početku sezone. Upisao je dva prvenstvena nastupa i jedan pogodak, koji je zabio Gorici u 3. kolu SuperSport HNL-a na Rujevici, ali za posljednja dva susreta, protiv Istre 1961 i Varaždina, nije bio ni na klupi.

19-godišnji napadač karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u redovima talijanskog prvoligaša koji ima pravo otkupa. Nakon četiri odigrana kola Serie A, Spezia je 13. momčad prvenstvene tablice s četiri osvojena boda.

Zabio Hajduku pa ušutkavao Torcidu

Inače mladi je napadač prošle sezone završio u središtu hrvatske javnosti zbog pjevanja poznate navijačke pjesme Hajduka.

Pierre Emerick Aubameyang Napokon završena trakavica Barcelone i Chelseaja, plavima dolazi ogromno pojačanje u napad divider

Vrlo brzo se ispričao navijačima Rijeke zbog tog čina, poručivši kako će pokušati da se to više ne dogodi, a onda je stiglo gostovanje na Poljudu.

U dresu Hrv. dragovoljca zatresao je Hajdukovu mrežu, a potom i burno proslavio. Otrčao je prema sjevernoj tribina Poljuda, na kojoj je smještena Torcida, i prstom ušutkavao najžešće navijače splitskog kluba.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider