Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema više menadžera

Trener Chelseaja nije znao da mu dovode igrača od 64 milijuna eura: "Nisam imao pojma"

Ako je suditi po izjavi Chelseajeva stratega, ne postoje više menadžeri u engleskoj Premierligi.

Maurizio Sarri i Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Londonski nogometni klub Chelsea u srijedu je svoje redove pojačao s najvećom američkom nadom – Christianom Pulišićem. Transfer vrijedan 64 milijuna eura iznenadio je mnoge, pa čak i trenera kluba Maurizija Sarrija.

"Nisam ništa znao o transferu Pulišića. Prije mjesec dana pitali su me za mišljenje o tom igraču i ono je bilo pozitivno. Nisam znao da klub pregovara s njim niti da će se transfer danas dogoditi", rekao je trener Chelseaja Sarri nakon novog kiksa njegove momčadi u Premierligi.

Chelsea je pred svojim navijačima odigrao tek 0:0 protiv davljenika Southamptona, čime je ponovno dopustio Arsenalu da mu se približi na samo tri boda. 

Uloga trenera u engleskim klubovima nije više kao prije. U doba Fergusona i Wengera treneri su ujedno bili i menadžeri te su sami birali koje igrače žele dovesti i bili su upućeni u transfer politiku kluba. Danas to više nije tako.

"Ja nisam odgovoran za tržište. Ja se samo koncentriram na utakmice i da svaka tri dana pripremim momčad za utakmicu. Ja klubu samo mogu dati svoje mišljenje i savjet", kazao je Sarri.

Pulišić će ovih dana postati novi igrač Chelseaja, ali odmah će se vratiti u Borussiju na posudbu do kraja sezone. Na kraju ove sezone Chelsea će vrlo vjerojatno ostati bez Edena Hazarda, a Pulišić bi trebao biti igrač koji će ga u budućnosti zamijeniti.

Tragičar Lige prvaka i poznati kikser među vratnicama uhvatio jednu od najljepših žena svijeta Karius i Thomalla (Screenshot) Sophia Thomalla (Screenshot) Sophia Thomalla (Screenshot) +3 Sophia Thomalla (Screenshot)

Ikono, sretan ti rođendan: Postao je jedna od najvećih tajni današnjice Michael Schumacher (Foto: AFP) Ferrarijeva poruka podrške za Schumachera (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider