Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zavođenje mu (očito) ide bolje

Tragičar Lige prvaka i poznati kikser među vratnicama uhvatio jednu od najljepših žena svijeta

Loris Karius mnogo je uspješniji na ljubavnom planu nego na sportskom.

Galerija Karius i Thomalla (Screenshot) Sophia Thomalla (Screenshot) Sophia Thomalla (Screenshot) +3 Sophia Thomalla (Screenshot)

Poznat kao kikser među vratnicama, njemački nogometni čuvar mreže Loris Karius vrlo je uspješan na jednom drugom, sasvim nevezanom polju za sport – u ljubavi. Kako u Turskoj, gdje je vratar Bešiktaša, traje zimska stanka, Karius je odlučio otići u toplije krajeve, ali ne sam.

Karius je otišao u Miami, i to zajedno s jednom od najljepših žena svijeta u izboru FHM magazina 2010. godine, Njemicom Sophijom Thomallom. Njih dvoje uhvatili su novinari kako razmjenjuju nježnosti u moru, a potom i u hotelskom bazenu.

Povezuje ih ljubav prema tetovažama, što se vidi po njihovim iscrtanim tijelima. Thomalla je prije Kariusa bila u dužoj vezi s pjevačem rock-grupe The Bush Gavinom Rossdaleom, a prethodno s vodećim vokalom njemačke grupe Rammstein.

Ikono, sretan ti rođendan: Postao je jedna od najvećih tajni današnjice Michael Schumacher (Foto: AFP) Ferrarijeva poruka podrške za Schumachera (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP) Michael Schumacher (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider