Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poklonili se Modriću

Talijani pišu o slaboj točki Vatrenih, ali tvrde: "Sve bi bilo bolje od ove glupe grupe"

Hrvatska i Italija će zaključiti grupnu fazu natjecanja na Euru 2024.

Luciano Spalletti (Foto: Afp)

Ždrijeb za Euro 2024., koji će se idućeg ljeta igrati u Njemačkoj, spojio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju sa Španjolskom i Albanijom te Italijom koja je bila smještena u četvrtu jakosnu skupinu.

"Relativno smo zadovoljni ždrijebom jer kažem da je moglo proći i gore. To je komplicirana grupa, ali nije ju nemoguće proći", kazao je predsjednik talijanskog Saveza Gabriele Gravina koji je bio poprilično uvjeren da mogu dogurati daleko, no evo što pišu tamošnji mediji.

Euro 2024, Hrvatska u grupi B Evo na koga Hrvatska ide ako prođe grupu na Euru kao prva, druga ili treća divider

"Moglo je biti gore? Samo u slučaju da smo se ugurali među Francusku, Austriju i Nizozemsku. Bit će ovo teška grupa, sve ostalo počevši od izvrsne grupe E u kojoj se našla Belgija, bilo bi bolje od ove glupe grupe.

Hrvatska koju smo htjeli izbjeći u trećoj jakosnoj skupini. Nismo uspjeli, poštovat ćemo Modrićev posljednji ples i izazvati momčad koja ima klasu i iskustvo", piše talijanska La Republica.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić za Dnevnik Nove TV: ''Nije moglo gore, i Albanija je opasna'' divider

"Modrić će ponovno pokušati: Vezni red na top razini, ali u napadu nema istinskog vođe", piše Gazzetta dello Sport u tekstu kojim su predstavili hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

"Hrvatska, četiri milijuna stanovnika i neograničen talent, ali tko će zabijati", stoji u naslov teksta Tuttomercata koji je predstavio Vatrene i istaknuo napad kao najveću boljku naše reprezentacije.

Jeste li zadovoljni skupinom na Euru?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider