Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Slažemo se

Zlatko Dalić za Dnevnik Nove TV: ''Nije moglo gore, i Albanija je opasna''

Izbornik Zlatko Dalić samo za Dnevnik Nove TV prokomentirao je ždrijeb skupina za Euro 2024. godine u Njemačkoj.

Ples kuglica u Hamburgu nije pomazio naše Vatrene ovaj put, čeka nas teška skupina na Euru 2024. godine u Njemačkoj, ali uvijek smo najbolje igrali s najtežim protivnicima.

Hrvatska otvara svoj put na Euru protiv Španjolske, a zatim joj slijede susreti s Albanijom i Italijom. Nažalost po naše navijače, upali smo u tzv. sjevernu grupu, igrati ćemo u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu utakmice grupne faze.

Hrvatska nogometna reprezentacija Berlin će opet gorjeti: Vatrenima odgovara da ih se podcjenjuje, inat je jako hrvatsko oružje divider

Izbornik Zlatko Dalić za Novu TV prokomentirao je izvučenu grupu.

''Moglo je biti puno bolje, zaista smo dobili najtežu moguću grupu. Igramo protiv aktualnih Europskih prvaka, aktualnih prvaka Lige nacija, ali i mi smo treći na svijetu. Albanija također nije lak protivnik. Zaista teška grupa za nas'', rekao je iskreno izbornik na početku pa nastavio:

''Mi znamo naš cilj i našu ambiciju. Moramo proći grupu, jedino o tome razmišljamo. Bitno da dođemo svi zdravi i da se dobro pripremimo. Optimist sam i vjerujem da mi to možemo proći.''

Ždrijeb za Euro 2024 VIDEO Gaf na ždrijebu za Euro o kojem bruji internet: Glasno stenjanje ženske osobe orilo se dvoranom divider

Opet Španjolska, nismo dobro prolazili s Furijom.

''Igrali smo s njima u finalu Lige nacija 0:0, bili smo ravnopravni. Ističem, svaki protivnik je težak protivnik, Albanija nije za baciti, bili su prvi u svojoj grupi. Moramo biti jako dobri da prođemo skupinu'', još je jednom istaknuo Dalić.

Gravina i Spalletti Predsjednik talijanskog saveza: ''Zadovoljni smo ždrijebom, moglo je puno gore'' divider

Prisjetimo se Berlina 2006. godine, pokojnog Cice Kranjčara, naježite li se samo o mislima na takvu atmosferu sljedeće godine?

''Sjećam se 2006., tada sam kao navijač bio na tribinama, sada u nekoj drugoj ulozi. Nadam se dobroj atmosferi i da prolazimo ovaj put'', poručio naš izbornik.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider