Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ne bismo baš rekli...

Predsjednik talijanskog saveza: ''Zadovoljni smo ždrijebom, moglo je puno gore''

Predsjednik talijanskog nogometnog saveza, Gabriele Gravina, prokomentirao je ždrijeb za Euro 2024. godine u kojemu se Italija našla u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom.

Gravina i Spalletti (Foto: Afp)

Ples kuglica u Hamburgu nije pomazio naše Vatrene ovaj put, čeka nas teška skupina na Euru 2024. godine u Njemačkoj, ali uvijek smo najbolje igrali s najtežim protivnicima.

Hrvatska otvara svoj put na Euru protiv Španjolske, a zatim joj slijede susreti s Italijom i Albanijom. Nažalost po naše navijače, upali smo u tzv. sjevernu grupu, igrati ćemo u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu utakmice grupne faze.

Zlatko Dalić Dalić komentirao ždrijeb za Euro: "Najteža grupa što je mogla biti, ali zna se naš cilj" divider

Gotovo svi su suglasni oko jakosti naše skupine, odmah je dobila epitet skupine smrti, ali drugačiji pogled ima predsjednik talijanskog nogometnog saveza, Gabriele Gravina.

''Relativno smo zadovoljni ždrijebom jer kažem da je moglo proći i gore. To je komplicirana grupa, ali nije ju nemoguće proći. Čvrsto smo uvjereni da možemo daleko dogurati, trener Spalletti je vrlo samouvjeren'', rekao je Gravina za SkySports.

Marcelo Brozović, Luka Modrić, Zlatko Dalić i Mateo Kovačić Španjolski mediji složni: ''Ovo je skupina smrti, Hrvatska je uvijek opasna'' divider

Luciano Spalletti ipak staje na loptu.

"Ždrijeb je mogao proći malo bolje. Svjesni smo očekivanja, idemo korak po korak, ali mi smo Italija'', tvrdi talijanski izbornik.

Hrvatska i Italija sastaju se u trećoj, posljednjoj utakmici grupne faze Eura 24. lipnja u Leipzigu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider