Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ni talijani nisu oduševljeni

Španjolski mediji složni: ''Ovo je skupina smrti, Hrvatska je uvijek opasna''

Španjolski i talijanski mediji raspisali su se o skupini B na Euru 2024. u kojoj igraju Hrvatska, Španjolska, Italija i Albanija.

Marcelo Brozović, Luka Modrić, Zlatko Dalić i Mateo Kovačić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Španjolski mediji nazvali su "skupinom smrti" grupu u kojoj će Španjolska, Hrvatska, Italija i Albanija igrati u lipnju na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj.

"Španjolska je upala u skupinu smrti", izvijestile su sportske novine Marca odmah nakon ždrijeba održanog u subotu. Ističu će španjolska reprezentacija otvoriti skupinu utakmicom s Modrićevom Hrvatskom 15. lipnja.

Marijan Kustić Kustić nakon ždrijeba za Euro poslao poruku izborniku Daliću: "Bit će spektakl" divider

Hrvatska i Španjolska su prije šest mjeseci igrale u finalu Lige nacija, a pehar je završio u rukama Španjolaca zbog boljeg izvođenja jedanaesteraca. Italija je na tom Final Fouru zauzela treće mjesto.

"Skupina smrti Španjolskoj", navodi i konkurentski list AS.

''Uvijek opasna Hrvatska''

Španjolska javna televizija TVE napominje da je to "teška grupa za Španjolsku" jer će igrati protiv aktualnog europskog prvaka Italije, "uvijek opasne Hrvatske" i "nepravedno podcijenjene Albanije".

Novine El Pais podsjećaju čitatelje da je Hrvatska, u čijim redovima igra Luka Modrić, 38-godišnji veznjak Real Madrida, bila polufinalist Svjetskog prvenstva odigranog prije godinu dana.

Zlatko Dalić Dalić komentirao ždrijeb za Euro: "Najteža grupa što je mogla biti, ali zna se naš cilj" divider

Radijska postaja Cadena SER izvijestila je slušatelje da je Španjolska "dobila jednu od najtežih skupina" na Europskom prvenstvu.

Hrvatska, Španjolska i Italija bile su u istoj skupini i na Europskom prvenstvu godine 2012., zajedno s Irskom. Prošle su dalje Španjolska i Italija koje su se zatim opet srele u finalu u kojem su Španjolci osvojili naslov.

Jeste li zadovoljni skupinom na Euru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider