Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upozorenje za budućnost

Srpski izbornik otkrio grozan podatak, to je samo potvrda onog što je Vatreni rekao

Utakmica u ranom terminu Europskog prvenstva imala veliki utjecaj na stanje nogometaša.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Afp)

Dramatičan remi Slovenije i Srbije (1:1) u Munchenu je uzeo veliki danak na igračima.

Srpski izbornk Dragan Stojković Piksi je nakon utakmice Europskog prvenstva otkrio grozan podatak koji odašilje ozbiljno upozorenje organizatoru, ali u nekoj mjeri može i objasniti zašto je Hrvatska podbacila protiv Albanije. Pogotovo zašto su izabranici Zlatka Dalića odigrali onako grozno prvo poluvrijeme.

Piksi je naime otkrio da su čak njegova trojica igrača kolabirala na utakmici protiv Slovenije koja je, kao i utakmica Hrvatske i Albanije, počela u onom najranijem terminu, od 15 sati:

"Nije zanemarivo što se igralo u 15 sati, trojica su kolabirala od vrućine. Znate li koliko je bilo teško trčati i vratiti se poslije primljenog pogotka", upozorio je Piksi i tako samo potvrdio riječi Mislava Oršića koji je objasnio koliko utakmice u ranom terminu utječu na nogometaše:

"Znam koliko je teško igrati kad je vruće, teren suh, a oni u bunkeru. Traže kad će istrčati kontru. Velika je razlika igrati u 15 i 21 sat, ja sam popodne 40 posto slabiji. Ne znam objasniti što se događa u tijelu. Sad igramo u 21 sat, vidjet ćete razliku", objasnio je Oršić.

Mislav Oršić Oršić otkrio zašto su Vatreni kiksali protiv Albanije: "E, sad ćete vidjeti razliku. Dinamo me htio vratiti, ali..." divider

Luciano Spalletti Ovo je mogući sastav Talijana za Hrvatsku: Evo što sprema Luciano Spalletti divider

Zlatko Dalić Pojavio se podatak koliko zarađuju europski izbornici: Evo na kojem se mjestu nalazi Dalić divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider