Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo barca pa...

Solari sprema čak sedam promjena u Realu, Messi još uvijek upitan za El Clasico

U srijedu se na Camp Nouu igra prva utakmica polufinala Kupa između Barcelone i Reala.

Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Osim što ćemo sljedeći mjesec gledati čak pet borilačkih spektakala na GOL.hr-u i Novoj TV, ovo će biti i mjesec El Clasica jer su u kratkom vremenu na rasporedu čak tri okršaja Reala i Barcelone.

Ždrijeb Kupa kralja nije bio milostiv za dva najveća kluba Primere pa su ih kuglice spojile već u polufinalu, čija se prva utakmica igra već sutra od 21 sat.

U Barceloni još uvijek strahuju hoće li protiv najvećeg rivala zaigrati Leo Messi. Argentinac opet vuče Barcu i bez njega je to druga momčad iako ga nije bilo u prvom El Clasicu sezone, kada je Real isprašen s čak 5:1.

Messi je dobio jedan udarac u remiju protiv Valencije ovog vikenda, a odluka o nastupu odgođena je za poslijepodnevni trening. Baš kao i odluka o nastupu Ousmanea Dembelea. Bez njih bi domaćin bio itekako oslabljen.

Barca i Real u novoj svađi: Tko je najbolji klub dekade i što je najvažniji kriterij? Messi, Ronaldo i Modrić (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Momčad Barcelone (Foto: AFP) +6 Slavlje Reala (Foto: AFP)

Real u tri dana kod Barce i Atletica

U Madridu pak najavljuju kako bi trener Santiago Solari mogao napraviti čak sedam promjena u odnosu na nedjeljnu pobjedu protiv Alavesa. Ne zaboravimo da za vikend Reala čeka i drugi najveći rival - Atletico!

As piše kako bi na vrata trebao Keylor Navas umjesto Courtoisa, dok bi Varane trebao naći mjesto uz Ramosa na stoperskoj poziciji umjesto Nacha.

Desno se vraća Dani Carvajal. Na lijevom beku Solari ima jednu od dvije velike dvojbe jer Reguilón igra u odličnoj formi, ali bi se ipak u El Clasicu mogao odlučiti za iskusnog Marcela. Druga je dvojba Casemiro ili Marcos Llorente na mjestu zadnjeg veznog. Brazilac je iskusniji, ali vrlo bi se lako mladi Španjolac mogao naći u sastavu zbog rotacije.

U vezni se red u El Clasicu vraća odmoreni Toni Kroos umjesto Ceballosa, a Lucas Vasquez, po Asu, sigurno ulazi u sastav. Pitanje je samo tko će biti na drugoj strani napadačkog trojca, Bale ili Vinicius.

Barcelona je uzela posljednja četiri naslova u Kupu kralja, Real ima priliku prekinuti taj niz već u veljači.

Real sanja preokret na krilima tinejdžerske senzacije: Došao kao mlada nada i postao spasitelj Vinicius Junior (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) Vinicius Junior (Foto: AFP) +2 Vinicius Junior (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider