Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atraktivna djevojka

Sočni poljubac Realova čuda diže prašinu: Perez trlja ruka, Bernabeu zaradio prvih milijun eura

Endrick, nova brazilska akvizicija Real Madrida, privukao je pažnju igrom na žestokoj utakmici Španjolske i Brazila, ali i poljupcem koji mu je upitala atraktivna djevojka nakon utakmice…

Endrick slavi pogodak sa brazilskim reprezentativcima (Foto: Afp)

Endrick i Lamine Yamal bili su glavni protagonisti sinoćnje spektakularne utakmice između Španjolske i Brazila (3:3) na Santiago Bernabeuu.

Bad Blue Boysi na Poljudu Bad Blue Boysi u dva dana pokupovali ulaznice za Poljud: Za Kup ih još ima dosta divider

Mlađahni Brazilac i još mlađi Španjolac pobrali su ovacije prepunih tribina. Utakmica je završila 3:3, a Endrick je postigao svoj prvi pogodak na Bernabeuu. Bit će ih sigurno jako puno, naljeto se pridružuje momčadi Reala.

Predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez nakon utakmice spustio se u brazilsku svlačionici kako bi pozdravio najnoviju akviziciju i već prekaljene asove Reala Viniciusa i Rodryga.

Yamal izluđivao Brazilce

Lamine Yamal izluđivao je Brazilce prodorima i lucidnim driblinzima. Izgleda da je Barcino čudo najviše razdražilo Vinciusa, koji je u jednom trenutku pobjesnio i na njega nasrnuo poput ragbijaša te ga je grubo srušio na travnjak.

To plačljivom Brazilcu, koji se često tuži da je žrtva nasilja, a nerijetko je upravo on vinovnik incidentnih situacija, nije bio jedini ispad na utakmici. U jednom trenutku bezobrazno je udario laktom u leđa Emerica Laportea za vrijeme prekida. Sukobljavao se i s napadačem rivalskog Atletica Alvarom Moratom, kojem je cijeli stadion zviždao, a što je jako rastužilo španjolskog izbornika.

Igor Štimac Indijci tjeraju Štimca nakon šokantnog poraza, on poručuje: "Ostajem izbornik, tu sam da ispunim misiju" divider

„Boli me duša što se u mojoj zemlji zviždi španjolskom kapetanu. Sramim se. Ovdje moramo ostaviti po strani boje klubova, a to je posao za novinare. Moramo to riješiti svi zajedno“, zavapio je Luis de la Fuente.

Rat na terenu

Iako se radilo o prijateljskom ogledu, bilo je puno visokih tenzija, trzavica, sukoba, svađa... Pravi rat na terenu. Kao da se radi nekoj važnoj natjecateljskoj utakmici. Brazilci su izrazito nezadovoljni suđenjem, dvama dosuđenim jedanaestercima za domaćina. Predsjednik Brazilskog nogometnog saveza Ednaldo Rodrigues uputio je gnjevnu poruku FIFA-i i UEFA-i:

Endrick u akciji na utakmici Španjolske i Brazila Ovacije sjajnim klincima na Bernabeuu: Vinicius poludio na Barcino čudo, Perez se spustio u svlačionicu divider

„Brazil više neće igrati ni prijateljske utakmice bez VAR-a. To je više do konfederacije, morala je tražiti od FIFA-e da se koristi VAR.“

Uglavnom, kontroverzi koliko hoćete. U obje velike reprezentacije previše je važnih igrača i ljutih klupskih suparnika da bi se igralo u prijateljskom tonu. No Endrick i Yamal ipak su bili u središtu pažnje. Najviše zbog igre, ali i zbog naoko sporednih događanja oko njih.

Endrick dobio sočni poljubac brazilskog modela

Posebnu je pozornost kamera i fotoreportera privukao sočni poljubac koji je na otvorenoj sceni Endricku uputila njegova četiri godine starija djevojka - Gabriely Miranda, inače brazilski model i influencerica koja 17-godišnjeg Endricka prati u korak.

Čini se da ljubav cvate i marmelada teče. Oboje su vrlo religiozni i privrženi jedno drugome. Miranda često objavljuje biblijske poruke na Instagramu:

"I iznad svega toga zaodjenite se ljubavlju, koja je veza jedinstva", napisala je u jednoj od posljednjih objava.

Endricka i Mirandu ujedinila je strast koju dijele prema nogometu i Palmeirasu. Iako ona više voli gledati nogomet od bavljenja sportom, Endrick je ipak zadovoljan:

"Volim ovu djevojku, ha, ha, ha, ha… Ti ja zajedno i u nogometu i u ljubavi", napisao je na svom Instagram računu.

Perezu se sviđa Endrickova djevojka

Španjolski mediji tvrde da se Miranda vrlo sviđa predsjedniku Real Madrida. Perez ju je upoznao pri prvom Endrickovom posjetu Madridu prije nekoliko tjedana. Ostavila je na njega dobar dojam.

Real Madrid slovi kao klub koji drži do tradicionalnih vrijednosti, pa je logično i da njegov iskusni predsjednik podražava da njegove zvijezde imaju miran život i stabilnu vezu. Mantra je da je to dobro za njih, a dobro je i za klub jer se mogu koncentrirati na posao kojim se bave.

Mnogi klubovi po tom pitanju nemaju baš dobra iskustva s Brazilcima, koje prate glas žestokih partijanera. Romario, Ronaldo, Ronaldinho ili Adriano klasični su primjer velikih brazilskih asova koji su mogli napraviti još više, a napravili su jako puno, da su živjeli malo mirnije i više se posvetili zdravom životu i nogometu.

Stereotip o divljim Brazilcima ruše, primjerice, Kaka, Bebeto i neki drugi svjetski igrači, a izgleda da je među njima i Endrick. No on je još premlad da bi donosili konačne sudove. Vidjet ćemo što će biti ako barem malo zaroni u madridski noćni život.

Bernabeu zaradio prvih milijun eura

Zasad se jako sviđa Perezu, kojem se još više sviđa činjenica da je zaradio prvih milijun eura od novog Bernabeua, a da se ne radi priredbi Real Madrida. Gostovanje Brazila u Madridu stajalo je Španjolski nogometni savez tri milijuna eura. Dva su pokupili Brazilci, a jedan je u džep pospremio Real kao domaćin utakmice.

Gabriely Miranda Gabriely Miranda (Foto: Instagram)

Perezova je ideja da obnovljeni mitski stadion živi 365 dana u godini i da bude tvornica novca. To nije moguće samo od nogometa. Real tjedno može igrati najviše dvije utakmice na svojem bunjištu. Stoga će se na Bernabeuu održavati brojni sportski događaji i koncerti. Glazbene priredbe kreću krajem travnja.

Svakih nekoliko dana netko će imati koncert. Udaran će biti nastup američke pop-zvijezde Taylor Swift koja će održati dva koncerta 29. i 30. svibnja. Kažu da su ulaznice već rasprodane. Ljubav i milijuni su u zraku Bernabeua. I Perezova nosa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider