Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plijene pozornost

Realova tinejdžerska zvijezda ruši internet s bombastičnim modelom: Starija i iznimno atraktivna

Mlađahni Brazilac Endrick u Real Madrid prelazi sljedećeg ljeta, a njegova romantična veze s tri godine starijom i iznimno atraktivnom manekenom izaziva golemo zanimanje medija u Brazilu i Španjolskoj…

Gabriely Miranda (Foto: Instagram)

Real Madrid i njegovi navijači nestrpljivo čekaju novu brazilsku tinejdžersku zvijezdu – Endricka.

Frank-Walter Stenimeier (desno) VIDEO Gaf na otvorenju rukometnog Eura: Pogledajte kako se njemački predsjednik namučio s engleskim divider

Kraljevski klub zakapario je 17-godišnjeg napadača Palmeirasa još u prosincu 2022. platio ga je 37 milijuna eura, sa svim bonusima mogao bi ga stajati šezdesetak milijuna, no ne može prijeći u Real dok ne napuni 18 godina, a to će se dogoditi tek krajem srpnja.

Endrick je nedavno posjetio Madrid i upoznao se igračima Reala i trenerom Carlo Ancelottijem. Iako je tek 17 godišnjak, već uživa zvjezdani status u Brazilu. Mnogi ga uspoređuju s Ronaldom i Romariom.

Endrick u vezi s poznatom brazilskom manekenkom

U prosincu je osvojio prvenstvo Brazila s Palmeirasom postigavši 11 golova u 31 nastupu. Četvrti je najmlađi debitant u povijesti brazilske reprezentacije. Upisao je već dva nastupa za Selecao.

Zbog svega toga ne treba čuditi što je golema zvijezda u Brazilu. Popularnost mu povećava i romantična veza s tri godine starijom manekenkom Gabrielyom Mirandom, koja ima više od 400 tisuća pratitelja na Instagramu. Par iz snova plijeni veliku veliku pozornost.

Arber Hoxha u dresu Slaven Belupa Novom igraču Dinama smiješi se odlazak na Euro: Želi igrati protiv Vatrenih divider

Iznimno atraktivna Miranda na društvenim mrežama pohvalila se da je u vezi s mladim Brazilcem, a to su prenijeli gotovo svi brazilski i španjolski mediji.

“Volimo jer nas je Bog prvi volio”, podijelila je Gabriely na Instagramu, uz neizbježnu fotogaleriju.  

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider