Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovara se odšteta

Bombastični transfer: Bayern pronašao veliko pojačanje, Liverpool u grdnim problemima

Jedna od najvećih zvijezda Liverpoola Sadio Mane pristao je prijeći u Bayern…

Salah i Mane slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema izvješćima koja stižu iz Engleske i Njemačke, Sadio Mane pristao je prijeći u Bayern München. Navodno je dogovoren trogodišnji ugovor, a spominje se godišnja plaća od 20 milijuna eura. Ogromna plaća koju Mane traži jedan su od razloga zbog čega je Liverpool odlučio da ga pusti.   

Zainteresirani su bili i PSG i Barcelona, no sve govori da se Mane odlučio za njemačkog prvaka.

gol expired Talijani napadaju Contea zbog Perišićeva transfera: "Opljačkao je Inter, to se ne radi!" divider

Spekulira se da je već izravno razgovarao s trenerom Bavaraca Julianom Nagelsmannom. Sada je na klubovima da se dogovore oko odštete. Liverpool i Bayern München započeli su jučer službene pregovore, a Redsi navodno traže najmanje 40 milijuna eura.

Sadio Mane prelazi u Bayern

Iako mu ugovor istječe u ljeto 2023., napadač Liverpoola otkrio je želju za odlaskom nakon poraza od Reala u Ligi prvak.

Liverpoolov ljetni prijelazni rok jedan je od najvažnijih od dolaska Jurgena Kloppa. Trebat će dovesti nova pojačanja jer bi najveće zvijezde Mane i Mohamed Salah mogli napustiti Anfield.

Kylian Mbappe PSG opet šokirao Real: Parižani spremni za novu ludost, Madriđani pobješnjeli, La Liga u panici divider

Prije dva tjedna, Redsi su imali priliku osvojiti četiri trofeja. Međutim, nakon spektakularnog povratka Manchester Cityja protiv Aston Ville i šokantnog poraza od Real Madrida u finalu Lige prvaka, momčad Jurgena Kloppa ostala je samo na dva domaća kupa.

Liverpool u grdnim problemima: Salah ne želi produljiti ugovor

Redsima su glavni trofeji pobjegli, Liga kup i FA kup ipak su slaba utjeha, pa im je ostao gorak okus u ustima. Čini se da će se razočaranje nastaviti jer informacije o budućnosti momčadi Liverpoola ne izgledaju blistavo.

Gareth Bale Gareth Bale se oprostio od Real Madrida, evo što je poručio navijačima divider

Izvješća engleskih medija govore da Salah ne želi potpisati dugotrajno produljenje ugovora i da je otvoren za transfer u redove suparničkih klubova u Premierligi.

S druge strane, Bayern se hitro bacio na pronalaženje adekvatnih pojačanja nakon što je Robert Lewandowski poslao poruku kako namjerava napustiti Allianz Arenu. Mane je prvo veliko pojačanje, a možda će ih biti još.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider