Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeme za rastanak

Gareth Bale se oprostio od Real Madrida, evo što je poručio navijačima

Gareth Bale odlazi iz Real Madrida nakon devet godina i 19 osvojenih trofeja.

Gareth Bale (Foto: Afp)

Gareth Bale odlazi iz Real Madrida nakon dugih devet godina.

Velški nogometni reprezentativac oprostio se od Kraljevskog kluba objavom na društvenim mrežama u kojoj je zahvalio navijačima na podršci.

"Pišem ovo kako bih zahvalio svojim suigračima, bivšim i sadašnjima, trenerima, stručnom stožeru, ali i svim navijačima koji su me podržavali.

Osvojio 19 trofeja u Madridu

Došao sam ovdje prije devet godina kao mlad čovjek koji je želio ostvariti snove igrajući za Real Madrid. Nositi bijelu boju, nositi grb na prsima, igrati na Santiago Bernabeuu, osvajati titule i biti dio onoga po čemu je tako poznat, po osvajanju Lige prvaka.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti Procurila snimka s treninga Reala, pobjednički gol u Ligi prvaka je uigrana akcija divider

Sada se mogu osvrnuti i iskreno kazati da je san postao stvarnost, i puno više od toga. Biti dijelom povijesti ovog kluba i sve ono što smo uspjeli ostvariti dok sam bio u Real Madridu je nevjerojatno dostignuće i to nikada neću zaboraviti.

Također, želim zahvaliti predsjedniku Florentinu Perezu, Jose Angelu Sanchezu i upravi na tome što su mi dali priliku da zaigram za ovaj klub. Zajedno smo uspjeli kreirati trenutke koji će zauvijek živjeti u povijesti ovog kluba i nogometa.

Omražen među navijačima Reala

Bilo mi je zadovoljstvo, hvala vam", poručio je Bale, koji je u ljeto 2013. došao u Real Madrid za iznos koji je tada bio svjetski rekord (101 milijun eura), ali već neko vrijeme nije doprinosio uspjesima Kraljevskoga kluba.

Malo je bio ozlijeđen, malo uvrijeđen, malo nezainteresiran, a čak je u jednom trenutku, još tamo 2019. godine, šokirao predsjednika Florentina Pereza u trenucima dok se špekuliralo o možebitnom sporazumnom raskidu ugovora.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti Procurila snimka s treninga Reala, pobjednički gol u Ligi prvaka je uigrana akcija divider

"Ostat ću ovdje još tri godine, uzeti taj 51 milijun eura koji mi pripada (godišnja plaća mu je 17 milijuna eura nap. a.) i usput ću igrati golf."

Tu izjavu publika na Santiago Bernabeuu nije mu zaboravila niti im je on to uzeo za zlo. Dapače, u nekoliko je navrata davao do znanja kako će on odraditi svoje ugovorne obveze, uredno trenirati i čekati kraj ugovora.

A tako je na kraju i bilo...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider