Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Genijalan potez

Procurila snimka s treninga Reala, pobjednički gol u Ligi prvaka je uigrana akcija

Real Madrid je pobijedio Liverpool s 1:0 u finalu Lige prvaka pogotkom Viniciusa.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida pobjednici su 67. jubilarnog izdanja Lige prvaka. U finalu igranom u Parizu pobijedili su Liverpool s 1:0 pogotkom Viniciusa u 59. minuti susreta.

Federico Valverde ubacio je loptu u kazneni prostor za usamljenog brazilskog napadača, koji to posprema u mrežu Liverpoola, i to bez većih problema. Iako se na prvu čini da je Valverde više pucao nego dodavao, snimka s posljednjeg treninga Kraljevskoga kluba otkriva potpuno drugu priču.

Uoči finalnog dvoboja nogometaši Reala odradili su trening u Parizu na kojem su uigravali različite akcije, a jedna od njih je identična onoj za pobjednički gol protiv Liverpoola.

Snimku s posljednjeg treninga Reala možete vidjeti OVDJE.

Povukao je Valverde loptu i ubacio je u kazneni prostor za Viniciusa, kojem nije bilo teško zabiti, ali posebno je zanimlljivo pratiti kretanje Karima Benzeme, koji se u ključnom trenutku povlači u sredinu i tako oslobađa prostor za Brazilca.

U finalu Lige prvaka francuski napadač je povukao dvojicu braniča za sobom i tako oslobodio dovoljno prostora za Viniciusa, koji je dominantnom Liverpoolu zabio ključan pogodak.

Pobjednički pogodak Real Madrida u finalu Lige prvaka možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider