Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milijuni kapaju

Romario slavi s bujnim ljepoticama, Neymar izazvao lavinu: Pogledajte kako izgleda!

Neymar se pojavio na velebnoj i višednevnoj proslavi Romarijeva rođendana…

Neymar (Foto: Afp)

Brazilski velikan Romario burno je proslavio 58. rođendan. Ili bolje rečeno slavi jer zabava još traje. Danas je tek drugi dan.

Nenad Bjelica Njemački mediji: "Union traži zamjenu Nenadu Bjelici, ali imaju jedan problem" divider

Nekoć veliki napadač, a danas brazilski političar i senator na pompoznom partiju u blizini Rio de Janeira okupio je brojna poznata lica brazilskog sporta, šoubiznisa i društveno-političkog života. Romario je poznat i kao veliki zavodnik, pa nije moglo proći bez brojnih ljepotica raznih zanimacija. Nije se libio pozvati i neke od svojih bivših djevojaka. Mnoge su se odazvale.

Romario pozvao na rođendan bivše djevojke

„To su moje velike ljubavi“, pojasnio je čudesni golgeter, koji je u Europi igrao za PSV, Barcelonu i Valenciju, a u Brazilu za Flamengo, Vasco da Gamu i Fluminense, te ga mnogi smatraju za jednog od najboljih napadača u povijesti.

Goste su zabavljale zvijezde brazilske glazbene scene, a mnogobrojne sekvence s partija izašle su na društvenim mrežama. Najveću pažnju privukao je već godinama najpopularniji brazilski nogometaš Neymar (31), koji figurira i kao najveća sportska zvijezda u Brazilu.

Kamila Valieva Zlatna 17-godišnja olimpijka izbačena iz sporta na četiri godine zbog dopinga divider

Neymar je pokazao svoje pjevačke vještine. Izašao je na pozornicu zajedno s Belom, popularnim izvođačem sambe, drugog dana proslave koja se održala u Barra da Tijuca, u zapadnoj zoni Rio de Janeira.

Zvijezda Al-Hilala i brazilski pjevač godinama su prijatelji. Prošle godine Neymar je nazvao Belu tijekom jedne emisije u kojoj je sudjelovala i njegova bivša izabranica Bruna Biancardi i zamolio ga da otpjeva brazilski hit Tudo Mudou.

Neymar zapjevao i zaplesao

„Neymar me zamolio da pjevam za tebe jer si mu promijenila život u svakom pogledu“, poručio je tada Belo.

Možda mu i jest promijenila život, ali u međuvremenu su se rastali zbog brojnih Neymarovih afera. Dobio je još jedno dijete, ali ne s Brunom.

Uglavnom, Neymar je iznenadio Romarijeve goste kada se latio mikrofona, no nije mu prvi put da pokazuje afinitet prema glazbi. Već je nekoliko puta sudjelovao u snimanju pjesama popularnih brazilskih izvođača, a pjevao je i na njihovim koncertima.

Josip Brekalo Brekalo se oglasio nakon potpisa za Hajduk: "Za jednog dečka iz Zagreba je to malo neobično" divider

Međutim, Neymarova razigranost izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, i to ne samo zbog pjevanja nego još više zbog izgleda. Snimka na kojoj pleše uz taktove brazilskog pjevača Jorginha Farija postala je viralna u tren oka. Mnogi su primijetili da se podosta udebljao, no treba reći da možda vara i kut kamere. Snimke koje su se pojavile u sljedećih nekoliko sati izgledaju kao montaža. Na njima izgledao baš gojazno.

Neymar se udebljao i uživa

Kako god, u Saudijskoj Arabiji neće biti baš presretni, posebice se to odnosi na šefove i navijače Neymarova kluba Al-Hilala, najvećeg i najpopularnijeg u toj arapskoj zemlji, koja je prepuna naftnih nalazišta i šeika milijardera. 

Al-Hilal suhim je zlatom platio Neymara. Doveo ga je u bombastičnom transferu sredinom kolovoza prošle godine, ali on se teško ozlijedio već sredinom listopada i još dugo će se oporavljati. Saudijcima vjerojatno nije baš drago gledati kako se zabavlja i uživa.

Parižanima su platili odštetu od 90 milijuna eura, što je rekordni transferni iznos izvan Europe, a Neymar je dobio astronomski ugovor i kraljevski tretman. Spekulira se da će u dvije godine zaraditi 320 milijuna eura. Igrao ili ne, ugovor je važeći, zelembaći kapaju. 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider