Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
razgovaraju o budućnosti

Njemački mediji: "Union traži zamjenu Nenadu Bjelici, ali imaju jedan problem"

Nenad Bjelica stigao je na klupu Union Berlina u studenom, ali čini se kako će teško preživjeti incident s Leroyem Saneom.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Trener Union Berlina Nenad Bjelica odradio je protiv Darmstadta prvu od tri utakmice suspenzije zbog nesportskog ponašanja, ali njemački mediji pišu kako bi se lako moglo dogoditi da je skandal protiv Bayerna bio posljednji put da je vodio posrnulog bundesligaša.

Bild je odmah poslije incidenta osuo drvlje i kamenje po Bjelici, ali i po savezu koji ga je, smatraju, preblago kaznio za odgurivanje Leroya Sane u porazu od Bayerna 1:0. U ponedjeljak Bild je nastavio svoj progon bivšeg trenera Dinama, Osijeka i Trabzona.

Nenad Bjelica Nenad Bjelica se službeno ispričao Leroyu Saneu divider

"Bjelica se poslije pobjede protiv Darmstadta spustio u slvačionicu, ali unatoč tome upitno je hoće li ikad ponovo sjesti na klupu Uniona. Klub je u krizi, sve se radi iza zatvorenih vrata, nema ni uobičajenih medijskih aktivnosti.“

"Razgovara se o budućnosti Nenada Bjelice, ne možemo tvrditi kako će ga smijeniti, ali sigurno je kako je u nokdaunu trenutačno. Klub mu traži zamjenu, ali teško im je naći nekoga tko će samo tako uskočiti. Ne pomažemu ni što je izgubio svlačionicu.“

Nenad Bjelica Njemački nogometni savez odredio kaznu za Bjelicu: Dobro je prošao! divider

Bjelica je preuzeo Union u velikim problemima, njemački predstavnik u Ligi prvaka grcao je u bundesligaškoj zoni ispadanja, ali hrvatski stručnjak uspio ih je podići mjesto iznad opasne zone. Nažalost, dogodio mu se posljednji incident koji bi ga mogao koštati posla.

Tablica Bundeslige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider