Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Di su pare?

Je li Brekalov transfer u Hajduk znak Dinamove financijske slabosti? "Ne 'điberiš' se za 100.000 eura"

Josip Brekalo bio je blizu povratka u Dinamo, ali ovog će proljeća igrati za Hajduk.

Vruća tema proteklih nekoliko dana, pa tako i nove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu, bio je transfer Josipa Brekala iz Fiorentine u Hajduk.

Iako se dosta dugo dovodio u vezu s povratkom u Dinamo, Brekalo je u konačnici završio na Poljudu, gdje ga je ove nedjelje pozdravilo više od 30.000 navijača.

Mnogi su, pa tako i Mateo Pukšar iz podcasta Utakmicu po utakmicu, takav rasplet cijele priče protumačili kao nagovještaj da Dinamo više nije financijski toliko moćan kao što je bio prijašnjih godina.

"Je li propalim transferom Brekala Dinamo pokazao određenu financijsku slabost?" upitao je Pukšar Ivana Ljubića.

"To je zabrinjavajuće. Priča s Brekalom trajala je dva tjedna, imala je takvu dimenziju da se povlačilo i potezalo oko 100-200 tisuća eura. Uz bonus za Gvardiola, izlazne transfere za Šutala, Ivanušeca i Livakovića, Europu u kojoj si uprihodio oko šest milijuna eura, nešto je stiglo i od Kovačića i Brozovića, imaš četiri fan shopa, nešto je i tu kapnulo", nabrajao je Ljubić pa dodao:

"Zaboga, ljudi, ako je Brekalo taj koji te u sudbonosnoj sezoni može spasiti, onda se to rješava. Ne šalješ poruku da se, kako se to na mom kvartu kaže, 'điberiš' za 100.000 eura."

Sve o ovoj temi, ali i mnogim drugim zanimljivostima vezanim uz ludi protekli tjedan hrvatskog klupskog nogometa doznajte večeras od 21:00 na gol.hr-u u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider