Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, ružno izgleda

UZNEMIRUJUĆE Neymar na tretmanu zbog kojeg vrišti i plače od bolova

Neymar se vraća tek iduće sezone.

Neymar (Foto: Screenshot)

Brazilski reprezentativac Neymar neće moći sudjelovati na Copa Americi 2024., u lipnju i srpnju u Sjedinjenim Državama, zbog teške ozljede koju je zadobio u listopadu, objavio je u utorak liječnik reprezentacije Brazila.

Zvijezda Seleçaa ozlijedila se 17. listopada u porazu (0:2) od Urugvaja u Montevideu u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Teren je napustio na nosilima, u suzama, a u studenom je operiran zbog puknuća križnih ligamenata i meniskusa u lijevom koljenu.

Oporavak od takve ozljede, jedne od najtežih za jednog nogometaša, traje najmanje devet mjeseci, objasnio je u utorak liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar.

Neymar je trenutačno u procesu dugog oporavka, a jedna snimka s tretmana proširila se internetom. Na njoj se može vidjeti Neymar kako urla i plače.

@tonsser Neymar in tears and pain during ACL treatment… so hard to watch 💔 #neymarjr #neymar #neymartiktok #aclinjury #footballinjury #footballinjuries #brazilfootball #brazilianfootball #foryoufootball #footballtiktok ♬ Very Sad - Enchan

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider