Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
Nisu zadovoljni

Nijemci tvrde: Bjelica će dobiti otkaz u Unionu! Oglasio se menadžer hrvatskog trenera

Hrvatski trener Nenad Bjelica će na kraju sezone vjerojatno napustiti Union Berlin.

Nenad Bjelica (Foto: Guliver Images)

Iz Njemačke stižu informacije da će Nenad Bjelica i Union Berlin raskinuti ugovor na kraju sezone, i to bez obzira na konačan rezultatski ishod!

Nakon što je dobio otkaz u turskom Trabzonsporu, nije dugo čekao na novi posao. Već u studenom prošle godine preuzeo je Union, zamijenio je Ursa Fischera na klupi i uspio stabilizirati momčad, ali već nekoliko tjedana stvari ne idu u najbolje smjeru.

U posljednjih devet susreta Union je upisao samo jednu pobjedu, zbog čega se u berlinskom klubu upalio crveni alarm! Bild čak tvrdi da se početkom tjedna diskutirlo i o hitnom raskidu suradnje s hrvatskim trenerom:

"Nenad Bjelica i ja smo iznenađeni što takve informacije izlaze u javnost. Činjenica je da još nemamo saznanja da bi Nenad možda morao napustiti Union ranije ili na kraju sezone. Još nisu razgovarali s nama o tome", objasnio je Bjeličin menažer Alen Augustinčić.

Ipak Bjelica je vodio današnji trening i on će sjediti na klupi Uniona u važnom bundesligaškom susretu protiv Bochuma koji se igra ove nedjelje na domaćem terenu.

Kako god bilo, izborio Bjelica ostanak u elitnom društvu ili ne, čini se da je njegova epizoda u Berlinu završena. Potrajala je samo šest mjeseci, a klupsko rukovodstvo je nezadovoljno izostankom sportskog razvoja, piše Bild.

Tri kola prije kraja prvenstva Union se nalazi na 14. mjestu Bundeslige sa 30 bodova, dva više od Mainza na 16. mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak.

Svijeća Tragičan događaj potresao poznati španjolski klub: Bivšeg nogometaša pregazio kamion divider

Harry Kane Kane otkrio Bellinghamov nestašluk: Evo što mu je pričao prije penala divider

Denis Kolinger u dresu Lokomotive Bivši HNL-ovac dobio morbidne prijetnje: "Rekao mi je da mrzi Hrvate, da će pljunuti na moj grob" divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider