Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je pokušao...

Kane otkrio Bellinghamov nestašluk: Evo što mu je pričao prije penala

Harry Kane otkrio je što mu je rekao Jude Bellingham prije izvođenja jedanaesterca na sinoćnjoj utakmici Bayerna i Real Madrida u polufinalu Lige prvaka…

Harry Kane (Foto: Afp)

Igrala se 57. minuta utakmice između Bayerna i Real Madrida u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Allianz Areni.

Harry Kane spremao se izvesti jedanaesterac kada se pojavio Jude Bellingham kako bi nešto rekao svom sunarodnjaku. Što je rekao Kaneu?

Mnogi mediji pokušali su doznati sadržaj dijaloga. Kane je naposljetku bio siguran izvođač i povisio je na 2:1, ali prije toga je Bellingham pokušao dekoncentrirati svog suigrača iz engleske reprezentacije.

Kaneovo koncentrirano lice nije se nimalo promijenilo unatoč tome što mu je Bellingham nešto govorio na uho. Čak je i sudac utakmice tražio od Bellinghama da ostavi na miru Bayernova izvođača najstrože kazne.

Novinar španjolskog El Munda pitao je u miks zoni napadača bavarske momčadi o čemu se radilo.

"Nisam baš znao u tom trenutku. Ne znam što mi je rekao. Poslije sam razgovarao s njim i rekao mi je da zna da ću pucati lijevo i da će to reći Luninu. Ali... da, udarac je bio dobar", nasmijao se Kane.

"Vidio sam da je vratar krenuo malo ranije i pucao sam u drugu stranu. Ali ne znam što je Jude rekao. Znao sam da je bio tamo, no nisam čuo njegov glas“, otkrio je Kane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider