Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počivao u miru

Tragičan događaj potresao poznati španjolski klub: Bivšeg nogometaša pregazio kamion

Santos Olmo, skaut Real Zaragoze, tragično je poginuo u 44. godini života.

Svijeća (Foto: Afp)

Tuga, šok i nevjerica u Real Zaragozi! Momčad i zaposlenici nekadašnjeg španjolskog prvoligaša su potpuno van sebe nakon tragične pogiblje Santosa Olma, 44-godišnjeg skauta i pomoćnika sportskog direktora.

Bivši nogometaš, koji je u karijeri nastupao za Elche, Granadu, Cadiz, Hercules i druge klubove, je poginuo u blizini trening kampa Real Zaragoze, nakon što ga je pregazio kamion, piše AS.

Real Zaragoza se emotivnom porukom oprostila od Santija Olma:

"S boli u našim srcima objavljujemo smrt Santosa Santi Olma, člana tehničkog osoblja Real Zaragoze, koji nas je napustio u utorak u 44. godini života.

Santi je neumorno radio na skautiranju igrača, posebno se foksuirajući na prvu i drugu momčad Real Zaragoze. Nikad nećemo zaboraviti njegovu volju, ljubaznost i osmijeh. U ovim teškim trenucima obitelji želimo izraiti najiskreniju sućut", poručili su iz kluba.

Dodajmo kako se Real Zaragoza trenutno natječe u drugom razredu španjolskog nogometa, a nakon 37 odigranih kola nalaze se na 13. mjestu prvenstvene ljestvice.

Josip Brekalo Brekalo izrazio žaljenje: "Nažalost, dogodio mi se peh kad je bilo najvažnije" divider

Denis Kolinger u dresu Lokomotive Bivši HNL-ovac dobio morbidne prijetnje: "Rekao mi je da mrzi Hrvate, da će pljunuti na moj grob" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider