Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
karma ga sustigla

Bojkotirao suigrača jer ne može zabiti, a što je tek on promašio: Zvijezda Reala propustila nemoguće

Realov glavni napadač zabio je gol, ali i promašio šansu koja teško može biti izglednija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nemoj mu dodavati, on igra protiv nas", govorio je Karim Benzema na francuskom Ferlandu Mendyju u tunelu uoči drugog poluvremena utakmice Lige prvaka između Reala i Šahtara.

Mislio je na Viniciusa Juniora, mladog Brazilca čiji problemi s realizacijom nisu novost. Sjajan je dribler i pakleno je brz, ali kao da se pred golom redovito pogubi i donese krivu odluku. Benzema je procijenio da je najbolji lijek za takvu situaciju - uopće ne dodavati Viniciusu.

Dva kola kasnije Real je dočekao Inter, a mnogi su se prisjetili ove situacije kada je Benzema promašio nemoguće u 83. minuti.

U prodoru je bio Vinicius; slučajno ili ne, nije odlučio proigrati Benzemu, nego odigrati na bok. Tamo je Rodrygo produžio do Lucasa Vazqueza, a on je lijepo ubacio za Benzemu, koji je u međuvremenu utrčao na drugu vratnicu.

gol expired Mladi kralj Lige prvaka: Prvi igrač s ovim ostvarenjem, sjajna statistika Modrićeva miljenika divider

Bio je potpuno sam i imao je čistu situaciju za potvrdu pobjede, ali ipak je nekako uspio promašiti. Izgledao je doista nespretno dok je pokušavao ugurati loptu u gol.

Promašaj Benzeme možete pogledati OVDJE.

Srećom po njega, to se nije obilo o glavu Realu koji je upisao važnu pobjedu.

"Hoće li sada Vinicus na portugalskom reći Rodrygu da ne dodaju Benzemi"; "on igra protiv nas", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Benzemi su se vratile njegove riječi nakon velikog promašaja.

Međutim, Benzema je ipak zabio prvi gol na utakmici, pa unatoč promašaju ima argumente za sebe. Francuz nikad nije bio klasični golgeter, više je "paker", ali i takav je najbolji Realov strijelac s pet golova (uz tri asistencije) u 10 utakmice ove sezone.

gol expired Senzacija Lige prvaka: Nekadašnji prvak Njemačke šepuri se na vrhu jake skupine divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider