Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon novog kiksa

Raskol u Realu, procurio video urote zvijezda protiv suigrača: "Igra protiv nas"

Već drugi put u posljednje dvije utakmice procurio je škakljiv video razgovora Realovih nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikako da krene Real Madridu ove sezone. Nakon što su pobijedili Barcelonu i tako isprali gorak okus poraza od Šahtara, dogodio im se novi kiks - remi (2:2) protiv Borussije Mönchengladbach.

Real se jedva spasio poraza golom Casemira u 93. minuti. Dotad je Real promašio podosta prilika, a među nepreciznima je bio i mladi Brazilac Vinicius Junior. Njega praktički od debija prati stigma lošeg realizatora i igrača koji promašuje previše šansi za klub Realovih ambicija.

Čini se da je njegova neefikasnost dosadila čak i njegovim suigračima. Kamere su tako u poluvremenu uhvatile Karima Benzemu i Ferlanda Mendyja u zanimljivom razgovoru.

"Brate, nemoj mu dodavati. Igra protiv nas", rekao je Benzema na francuskom sunarodnjaku, dok je Vinicius bio jako blizu. Benzema nije precizirao na koga je mislio, ali španjolski mediji dan nakon utakmice pišu da se radi o mladom Brazilcu.

gol expired Stvara se nova atraktivna kategorija u boksu: Hrvat bi bio među favoritima, poručio je da želi naslov divider

Video možete pogledati OVDJE.

Marca je izvukla i podatak da je Mendy triput dodao Viniciusu u drugom poluvremenu, a lopta je u obrnutom smjeru otišla devet puta.

Već je to drugi put u kratkom roku da video razgovora Realovih igrača curi i podiže prašinu: tijekom El Clasica kamere su uhvatile Isca kako se žali Luki Modriću na Zinedinea Zidanea.

Spektakularni vatromet u Splitu za 70. rođendan Torcide

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider