Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''to se neće promijeniti''

Požalio se Modriću na Zidanea i dobio jasan odgovor: Od kukanja nema koristi, bolje da se ugleda na Luku

Bio je velika španjolska zvijezda u usponu, a danas je na marginama u Realu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kamere su tijekom El Clasica uhvatile Isca, nogometaša koji skuplja mrvice u Realu, kako se žali Luki Modriću na tretman Zinedinea Zidanea.

"Kad me treba zamijeniti, napravi to nakon 50 minuta ili čak nakon prvih 45, a kad trebam ući u igru, stavi me od 80. minute", požalio se Isco.

Snimka je podigla dosta prašine, i više nego dovoljno da o cijelom slučaju novinari pitaju Zidanea na press-konferenciji uoči Borussije Mönchengladbach.

"To je ambicija. Želi igrati kao i svi igrači, to je pozitivno. Igrači uvijek žele igrati, ali to ne ovisi o njima. Moraju raditi i biti spremni. Onda ja donosim odluku o tome tko igra, a tko izlazi iz igre i to se neće promijeniti", jasan je bio Zidane.

gol expired Čovjek s drugog planeta: Neuništivi Ibrahimović i u 40. godini piše povijest divider

Isco je ove sezone odigrao četiri utakmice, a prosječno je na terenu provodio 36,75 minuta. Velika je to razlika od ranijih sezona u kojima je glasio za ponajveću španjolsku mladu zvijezdu. Ipak, u Realu se ne živi na staroj slavi, a ako želi više minuta, morat će u to uvjeriti Zidanea.

Možda bi za savjet mogao pitati baš suigrača Modrića, koji je s 35 godina našao način da i dalje bude važan dio Zidaneovih planova.

Hrvoje Čale o kompetitivnosti i borbenosti Luke Modrića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider