Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
luka mu dao primjer

Realova zaboravljena zvijezda požalila se Modriću na Zidanea: Kamere su ga snimile

Isco se opet pobunio protiv Zidanea, koji mu i dalje ne vjeruje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova sezona i iste muke za Isca, prije nekoliko godina proglašenog budućeg najboljeg španjolskog nogometaša. No pod vodstvom Zinedinea Zidanea za neke igrače jednostavno nema kruha. Legendarni Zizou jako je tvrdoglav kad je riječ o igračima kojima vjeruje i onima kojima jednostavno ne vjeruje.

Isco svakako upada u tu drugu skupinu iako je davno doveden kao budućnost Reala. Ove sezone upisao je četiri nastupa, dva čak od prve minute, ali jednom je zamijenjen već na pauzi, a drugi put nije dobio ni sat vremena.

Ivan Jurić (Foto: AFP) Jurić otkrio što su mu vikale zvijezde Juventusa: ''Rugali su se mom hrvatskom porijeklu'' divider

Zbog toga se na El Clasicu kolegama na klupi požalio na Zidanea, a sve su snimile kamere. Modrić i Marcelo bila su Iscova publika, bio je tamo i Jović, ali njega to nije previše zanimalo ili ne zna još dobro španjolski, on je tipkao po mobitelu.

''Kad me treba zamijeniti, napravi to nakon 50 minuta ili čak nakon prvih 45, a kad trebam ući u igru, stavi me od 80. minute'', prenose španjolski mediji Iscove riječi.

gol expired Realov tinejdžer na simpatičan način ismijao Modrićevu pogrešku: "Smiri se, još sam vani tatice" divider

U El Clasicu nije dobio ni minute nakon što je dobivao mrvice u četiri prvenstvene utakmice prije toga. No zato je ušao Luka Modrić, zabio gol za 3:1 te dobio epitet igrača utakmice unatoč tome što je malo igrao. Možda je to bio dobar primjer Iscu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider