Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tudore, pa što je ovo?

Jurić otkrio što su mu vikale zvijezde Juventusa: ''Rugali su se mom hrvatskom porijeklu''

Hellas Verona iznenadila je favorizirani Juventus usred Torina...

Ivan Jurić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus je opet polomio zube na Hellas Veroni. Momčad Andrea Pirla odigrala je u 5. kolu Serie A samo 1:1 s veronskim klubom koji vrlo uspješno vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Jurićeva Verona u veljači je slavila protiv Juvea s 2:1 na svojem stadionu, a u novoj sezoni uspjela je remizirati u Torinu. Očito je da igra Jurićeve momčadi ne odgovara velikom Juventusu, pa ne treba čuditi što su zvijezde Stare dame bile jako nervozne.

gol expired Monaco pretrpio brodolom, Kovaču teške noćne more: "To nikad nisam doživio, zaista nevjerojatno" divider

Nakon završetka utakmice došlo je do žestokog verbalnog obračuna između Jurića i nekih igrača Juventusa koji su se sramotno ponašali.

"Vrijeđali su me, galamili su da sam Balkanac. Rugali su se mom hrvatskom porijeklu i ja sam na to morao odgovoriti", otkrio je Jurić nakon utakmice.

To je prvi bod Verone protiv Juventusa u Torinu od 1998.

„Nisam to znao. To mi je drago, ali nije mi drago da smo oko 70. minute prestali igrati. Do tada smo bili bolja momčad, pa ostaje žal za pobjedom. Moji mladi igrači su igrali kao u transu do tada, odigrali su fantastično, pokazali su nevjerojatan duh. Čestitam im na tome", kazao je je Jurić.

gol expired Katalonci tvrde: Bartomeu će danas napraviti ključan potez koji će razveseliti Messija i sve navijače Barcelone divider

U momčadi Verone do 55. minute igrao je hrvatski napadač Nikola Kalinić.

„Odigrao je dobro, ali daleko je to od njegovih najboljih izdanja. Zbog toga sam ga zamijenio. Kako god, on je za nas jako važan igrač“, zaključio je Jurić.

Verona je trenutačno za nju vrlo dobrom osmom mjestu, dok je Juventus tek peti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider